Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KATAR´DAN ÖZGÜRLÜK FİLOSU´NA SALDIRAN İŞGAL REJİMİNE KINAMA

İşgal güçleri Özgürlük Filosu-3 gemilerinden Marianne´yi ele geçirerek, Ashdod Limanı´na götürdü.

KATAR´DAN ÖZGÜRLÜK FİLOSU´NA SALDIRAN İŞGAL REJİMİNE KINAMA

KATAR´DAN ÖZGÜRLÜK FİLOSU´NA SALDIRAN İŞGAL REJİMİNE KINAMA

 

Katar, Siyonist işgal rejiminin Özgürlük Filosu-3´e karşı korsan eylem yapmasını ve Tunus eski Cumhurbaşkanı El-Munsif El-Merzuki´yi gözaltına almasını kınadı.

Katar Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ?yetkililer Gazze´deki durumu ve İsrail´in insani yardımların Gazze halkına ulaştırılmasını engellemesini kaygıyla izliyor? ifadeleri kullanıldı.

El-Merzuki ile diğer aktivistlerin derhal serbest bırakılmasını isteyen Katar, uluslararası camiadan İsrail´in hukuksuzluğunu durdurmak ve Gazze üzerindeki kuşatmayı kırmak için acilen harekete geçmesini istedi.

İşgal güçleri dün sabah (29 Haziran Pazartesi) Özgürlük Filosu-3 gemilerinden İsveç´ten hareket eden Marianne gemisini korsanca bir şekilde ele geçirerek, Ashdod Limanı´na götürdü. Gemide Tunus eski Cumhurbaşkanı El-Munsif El-Merzuki de bulunuyordu.

Siyonist işgal rejiminin 2007 yılından beri Gazze´ye uyguladığı ambargoyu kırmak için oluşturulan uluslararası Özgürlük Filosu-3´ün bünyesinde 5 gemi yer alıyordu. Birçok ülkeden ve farklı görüşlerden onlarca aktivist bulunuyordu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER