Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KATAR´DAN ABLUKA UYGULAYAN ÜLKELERE KARŞI HAMLE: RAFLARDAN KALDIRIN

Katar´daki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, Katar´ı boykot eden ülkelerin ürünlerini raflardan kaldırması çağrısında bulunuldu.

KATAR´DAN ABLUKA UYGULAYAN ÜLKELERE KARŞI HAMLE: RAFLARDAN KALDIRIN

Katar´ın ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, Katar´ı boykot eden ülkelerin ürünlerini raflardan kaldırması çağrısı yapıldığı belirtildi.

El-Arab gazetesinin haberine göre, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, bugünden itibaren Katar´a abluka uygulayan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Bahreyn´den ithal edilen tüm ürünleri raflardan kaldırmaları çağrısında bulundu.

Bakanlığın Tüketici İşlerine bağlı İdari Birimler müfettişlerinden de ürünlerin raflardan kaldırılmasıyla ilgili süreci yakından takip etmeleri istendi.

ORTADOĞU´DA BÜYÜK KRİZ

Suudi Arabistan, BAE ve Mısır´ın da aralarında bulunduğu Arap ülkeleri, Katar ile diplomatik ilişkilerini kestiklerini açıkladı. 21 Mayıs´ta Riyad´da düzenlenen ABD-Arap-İslam Zirvesi´nin ardından Katar ile Arap ülkeleri arasında başlayan kriz sonrası taraflar birbirini suçluyor.

 



Anahtar Kelimeler: KATAR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER