Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kassam: Cenin şehitlerinin intikamını alacağız

İzzettin Kassam Tugayları, şehitlerin intikamını almak için verdikleri sözü yerine getireceklerini vurgulayarak, “Zaman bu söylediklerimizin doğru olduğunu ispatlayacaktır” dedi.

Kassam: Cenin şehitlerinin intikamını alacağız

İzzettin Kassam Tugayları, şehitlerin intikamını almak için verdikleri sözü yerine getireceklerini vurgulayarak, “ Zaman bu söylediklerimizin doğru olduğunu ispatlayacaktır” dedi.

Hamas hareketinin askeri kanadı olan Şehit İzzettin Kassam Tugayları, Cenin kampında çok sayıda Filistinlinin şehit olması münasebetiyle taziyede bulundu ve işgalci İsrail rejiminden şehitlerin intikamını alacağının sözünü verdi.

İzzeddin Kassam Taburları yayınladıkları bildiride Cenin şehitlerinin kanlarını hediye ettiklerini ifade etti ve işgalcileri uyararak şunları söyledi:

"İşgalciler, halkımıza ve mukaddesatımıza yönelik saldırıların kararlılığımızı zayıflatacağını veya irademizi kıracağını düşünüyorlarsa, yanılıyorlar ve zaman sözlerimizin doğruluğunu kanıtlayacaktır.

Allah bizim için zafer ve kurtuluş yazsın diye kanlarımızla ilerlediğimiz bu yola devam edeceğiz.

Şehitlerin kanı, işgalcilere karşı devrimin yakıtı olacak ve işgalcileri her şehirde, sokakta, sokakta takip eden musibetler, hiç ummadıkları bir yerde onları yakalayacaktır.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER