Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kassam Tugayları´ndan Netenyahu´yu çıldırtacak paylaşım!

İslami Direniş Hareketi Hamas´ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, esir işgal askeri Hadar Goldin´in annesine sosyal paylaşım sitelerinden Twitter aracılığıyla mesaj gönderdi.

Kassam Tugayları´ndan Netenyahu´yu çıldırtacak paylaşım!

İzzeddin El-Kassam Tugayları, Twitter´daki hesabında Hadar Goldin´in annesi Leah Goldin´e seslenerek şöyle dedi: "Leah Goldin? Oğlunu görmek istiyorsan hükümetinize başvur. Çünkü hükümetiniz gerçeği ve çözümü gizliyor. Hükümetiniz yalan söylüyor."

İşgal ordusunun Gazze Şeridi´ne açtığı son savaşta İzzeddin El-Kassam Tugayları işgal ordusunun Gazze kentinin doğusuna gerçekleştirdiği kara saldırısı sırasında işgal askeri Oron Shaul´u esir aldığını açıklamış, işgal ordusu da iki gün sonra yaptığı açıklamada Oron Shaul´un kayıp olduğunu ve Hamas savaşçılarıyla çatışmalar sırasında ölmüş olabileceğini öne sürmüştü.

Siyonist işgal yönetimi, Hamas´ı Hadar Goldin isimli başka bir işgal subayının da cesedini elinde tutmakla suçluyor ve Goldin´in Rafah kentinin doğusundaki çatışmalar sırasında öldüğünü iddia ediyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER