Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kaş yapayım derken göz çıkarmak buna derlerdi?

Komedyen Tolga Çevik, Twitter hesabı üzerinden İstanbul´da oyların yeniden sayılması talebi hakkında ilginç bir paylaşımda bulunmuş.

Kaş yapayım derken göz çıkarmak buna derlerdi?

Komedyen Tolga Çevik, AK Parti´nin İstanbul genelinde oyların yeniden sayılması talebine ilişkin olarak Twitter hesabında bir paylaşım yaptı. Çevik paylaşımında şunları söyledi:

"Bence haklılar. Oylar tekrar sayılmalı, hatta Katarlılar saymalı, Suudiler onaylamalı, Suriyeliler alkışlamalı. Sonuçta İstanbul´da bizlerden fazla mülkleri var?" dedi.

İşte o tweet... 

AK Parti´nin Suriye politikasında yanlışlıklar olabilirdi. En başta, bu devleti kuran zevat, asırlardır aynı devlet çatısı altında yaşadığımız ?Müslüman´ halklarla, ümmetle bağını koparabilmek için az çaba sarfetmemişti.

Bunlardan dolayı, bize çeşitli açılardan, Müslüman halklar içerisinde bize daha yakın duran ve aynı zamanda akrabalarımız olan Suriyeliler ile bağımız epey zamandır kopmuştu. Kopan bu bağın, daha başka yollarla kurulması mümkünken, istenmeyen olaylar neticesinde tekrardan kurulmuş oldu.

Suriyelilerin vb. gelip bizlerin misafiri olmaları birçok insanı, grubu, topluluğu rahatsız etmiş olsa da, bizler için ?an´ın fıkhını oluşturmak ve o kardeşlerimiz üzerinden içerisinde bulunduğumuz imtihanımızı ağımız alnımızın akıyla kazanmak için bir vesile oldu.

Ama laik ırkçılık hiçbir kaide, kural tanımamakta, kardeşlik bağı diye bir bağı önemsememekteydi.

Kaldı ki, örneğine daha dün CHP´li Bolu Belediye Başkanının şahsında rastladı bu sakil durumun izalesi, ancak ve ancak Müslüman Türk toplumunun hayırda yarışma esprisi ile aşılacaktı. Buna inancımız sonsuz.

Gerisi laf-ı güzaf ve laikçi işgüzarlık?



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER