Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karamollaoğlu’ndan Yeni Şafak’a: Öbür dünyada yakasına yapışırım

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5 – Kanal 42 ortak yayınında soruları cevapladı.

Karamollaoğlu’ndan Yeni Şafak’a: Öbür dünyada yakasına yapışırım

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5 – Kanal 42 ortak yayınında soruları cevapladı.

Karamollaoğlu, altı liderin bir araya geldiği Ahlatlıbel Liderler Zirvesi’nin ardından Yeni Şafak ile Akit gazetelerinin attığı manşetlerin yalan ve iftira olduğunu belirterek, tepki gösterdi.

Yeni Şafak’ın “Yuvarlak masa taahhütleri” başlıklı manşet haberindeki iddiaları değerlendiren Karamollaoğlu, “Bir tanesi bile o masada görüşülmemiş olmasına rağmen bunları ‘alınmış kararlar’ diye ilân ediyorlar” dedi.

Karamollaoğlu şunları söyledi:

“Yeni Şafak kurulmadan önce bizimle görüşmüşlerdi”

“Ben Yeni Şafak’ın patronunu tanırım. Ahmet Bey’i. Yeni Şafak’ı çıkarmaya başlayacağı zaman bizim Yozgat’ta milletvekilleri olarak bir toplantımız olmuştu, oraya kadar gelmişti. ‘Ben böyle bir gazete çıkarmak istiyorum. Acaba (Erbakan) Hoca buna ne der?’ diye. Dedim ki ‘Sen bir gazete çıkardıktan sonra Hoca ne desin ki? Ama ben bunu götürürüm, söylerim. Oradan da gelen, ‘Sen eğer bu ülkede barışa, huzura destek olacaksan, Millî Görüş’e destek olacaksan, yeni bir gazetenin çıkması elbette avantajlı olur.’ Ama ben şimdi şu fotoğrafa ve bunun etrafındaki yorumlara bakıyorum, bir tanesi bile o masada görüşülmemiş olmasına rağmen bunları ‘alınmış kararlar’ diye ilân ediyorlar.

“Öbür dünyada ben onun yakasına yapışırım”

“Bak, ben Müslümanım. Ahmet Bey’in de Müslüman olduğuna inanıyorum; ama şunu bilsin, öbür dünyada ben onun yakasına yapışırım, bütün günahlarımı da onun omuzuna yüklerim. Sadece bunu basan değil, buna rıza gösteren o. Şaka mı yahu? Siz, bir gazeteyi alacaksınız, yalan ve iftira vesilesi yapacaksınız, ondan sonra da gidip beş vakit namaza, Cenāb-ı Hakk’a elinizi açıp ‘Yarabbi bana yardım et’ diyeceksiniz. Arkadaş, ben hakkımı helâl etmem, bunları yazanların hiçbirisine. Ha, diyeceksin ki ‘Bunların umurunda mı?’ İşte zaten bizim geldiğimiz nokta orada düğümleniyor.”

Akit gazetesinin, “Zillet, 28 Şubat’ı hortlatma peşinde” şeklindeki manşetini de değerlendiren Karamollaoğlu, şunları söyledi:

“Bunlarda hakikaten Allah korkusu yok”

“Başına 28 Şubat’tan daha büyük taş düşsün derim ben. Ama bunlarda hakikaten Allah korkusu yok yahu! Hakikaten yok. 28 Şubat döneminde bize geldiler, üzerimize, Akit’in üzerine de gittiler. Ben, defalarca Karahasanoğlu’nu ziyaret ettim. Yanında olduğumuzu söyledim; ama bugün geldikleri noktaya bakın; yalan, iftira.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER