Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU'NDAN KHK PAYLAŞIMI: KAPIMIZ BÜTÜN MAĞDURLARA AÇIK

Ankara Valiliği'nin ‘KHK’lılar Büyük Buluşması’na ilişkin verdiği karar sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu açıklamada bulundu

KARAMOLLAOĞLU

Ankara Valiliği, KHK ile ihraç edilen kamu çalışanlarının 5-6 Ekim'de ‘KHK’lılar Büyük Buluşması’ adı altında yapmak istediği toplantıyı yasaklamıştı.

Yılmaz Güney Sahnesi sorumlusuna tebliğ edilen yasak kararında şu ifadeler kullanılmıştı:

Düzenlenmek istenilen etkinlik 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında, Valiliğimizin 02.10.2019 tarihli ve 58604142.6736. (15151)-2019-20258 sayılı yazısı ile yasaklanmıştır.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NDAN KHK MAĞDURLARINA DESTEK

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KHK'lılara ilişkin paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla KHK'lılara yönelik karara tepki gösteren Karamollaoğlu, "Hakları ve işleri ellerinden alınmış insanların sesini kısmak için salonları ve meydanları kapatmanız hiçbir şey ifade etmez" dedi.

Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin kapılarının başta KHK mağdurları olmak üzere bütün mağdurlar için sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Hakları ve işleri ellerinden alınmış insanların sesini kısmak için salonları ve meydanları kapatmanız hiçbir şey ifade etmez. Herkes bilmeli ki; Saadet Partisi’nin kapısı başta KHK mağdurları olmak üzere, bütün mağdurlar için sonuna kadar açıktır. KHKlıBuluşması Yasaklanamaz

Temel Karamollaoğlu@T_Karamollaoglu

Hakları ve işleri ellerinden alınmış insanların sesini kısmak için salonları ve meydanları kapatmanız hiçbir şey ifade etmez. Herkes bilmeli ki; Saadet Partisi’nin kapısı başta KHK mağdurları olmak üzere, bütün mağdurlar için sonuna kadar açıktır.
KHKlıBuluşması Yasaklanamaz

12,9 B

17:51 - 4 Eki 2019



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER