Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU´NDAN AFRİN HAREKATI YORUMU: MAGAZİN MALZEMESİ YAPILMAMALI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Zeytin Dalı Harekatı´nın TV haberleri ve parti programlarında magazinleştirildiğini belirterek, "Afrin Harekatı milli bir meseledir parti programlarında, ilçe kongrelerinde siyasi malzeme yapılamaz, yapılm

KARAMOLLAOĞLU´NDAN AFRİN HAREKATI YORUMU: MAGAZİN MALZEMESİ YAPILMAMALI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu TSK´nın Afrin´de PKK/PYD/PYG/DEAŞ´a karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´nın siyasi malzeme haline getirildiğini belirterek eleştirilerde bulundu. 

Temel Karamollaoğlu açıklamalarında şunları belirtti: 

Maalesef günümüzde milli meseleler, siyasi malzeme haline getirilmektedir. Örneğin Afrin Harekatı ile ilgili gelişmeler AK Parti´inin ilçe kongrelerinde ilan ediliyor.

´KIBRIS BARIŞ HAREKATI´NDA AYŞE´NİN HABERİ YOKTU´

MGK toplantılarında konuşulması gereken konular, parti programlarında konuşuluyor. TV haberlerinde adete magazin haberi verir gibi operasyon haberleri verilerek harekatın ciddiyeti zedeleniyor.

Oysa Kıbrıs Barış Harekâtı´nda ?tatile çıktığından? Ayşe´nin haberi bile yoktu. Şimdi aynı Ayşe Abla, tankın yanında sarma sarıyor. İktidarıyla, muhalefetiyle, gazetesiyle, televizyonuyla herkesi ciddiyete davet ediyoruz. Futbol maçı değil vatan savunması yapıyoruz.

´SİYASİ MALZEME YAPILAMAZ´

Afrin Harekatı  milli bir meseledir parti programlarında, ilçe kongrelerinde siyasi malzeme yapılamaz, yapılmamalıdır.

Ne yazıkki hükümet bu tavrıyla zeytin dalı operasyonunu, zeytinyağı operasyonuna çevirme çabasında. Afrin´i bahane ederek her türlü ülke problemini sümen altı etmenin yolu aranıyor.

Benzin 6 lira olmuş, zamları konuşamıyoruz çünkü Afrin var. Hukukun Üstünlüğü Endeksine göre Türkiye, 113 ülke içinde 101´inci sıraya gerilemiş ama adaleti konuşamıyoruz çünkü Afrin var.

Hiçbir suçu, dosyası olmadığı halde işine iade edilmeyen binlerce KHK mağduru var ama konuşamıyoruz çünkü Afrin var. 1 Milyon taşeron kadroya alınacaktı ne oldu diye soramıyoruz, çünkü Afrin var.

İktidar neyi konuşmaya kalksak Zeytin Dalı´nı bahane edip zeytinyağı gibi üste çıkmaya kalkıyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER