Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Karamollaoğlu: Kesinleşmiş hüküm olmadan suç isnat edersek...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Kesinleşmiş bir hüküm olmadan insanlara suç isnat edersek o zaman teröristten farkımız kalmaz." dedi.

Karamollaoğlu: Kesinleşmiş hüküm olmadan suç isnat edersek...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediyelerine atanan kayyım atamalarına tepki göstererek, "Haklarında kesinleşmiş mahkeme kararı bulunmayan kişilerin bu şekilde görevden alınması ne demokrasi ile bağdaşır ne de adaletle." ifadelerine yer vermişti. İlgili haberi okumak için tıkla...

Karamollaoğlu bugün ise kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda görevden alma ve kayyım atamalarına eleştirilerini sürdürdü.

HER DAİM TERÖRÜN KARŞISINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Karamollaoğlu, "Biz bugüne kadar her daim terörün karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Fakat devlet, adalet ile kaimdir. Biz hukuku rafa kaldırıp kesinleşmiş bir hüküm olmadan insanlara suç isnat edersek o zaman teröristten farkımız kalmaz." dedi. 

DELİLLER OLMADAN SUÇ MUAMELESİ YAPMAK HUKUKİ DEĞİLDİR

Karamollaoğlu, paylaşımının devamında şunları kaydetti; 

"Kişiler hakkında elde kesin deliller olmadan suç işlemiş muamelesi yapmak insani de değildir hukuki de değildir. Herkes bilmeli ki böyle hukuk dışı muamelelerin olduğu ve kararların alındığı bir ülkede huzur olmaz."
Temel Karamollaoğlu
 
?@T_Karamollaoglu
 Biz bugüne kadar her daim terörün karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Fakat devlet, adalet ile kaimdir. Biz hukuku rafa kaldırıp kesinleşmiş bir hüküm olmadan insanlara suç isnat edersek o zaman teröristten farkımız kalmaz.
Temel Karamollaoğlu
 
?@T_Karamollaoglu
 

Kişiler hakkında elde kesin deliller olmadan suç işlemiş muamelesi yapmak insani de değildir hukuki de değildir. Herkes bilmeli ki böyle hukuk dışı muamelelerin olduğu ve kararların alındığı bir ülkede huzur olmaz.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER