Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU: DEVLET MALINA, YETİM MALINA SAHİP ÇIKAR GİBİ ÇIKILMALI

Antalya´daki piknikte partililerle buluşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın politikalarını sert bir dille eleştirirken, yeni politikalar hakkında da uyarılarda bulundu. Karamollaoğlu, ?Devlet malına, yetim malına sahip çıkar gib

KARAMOLLAOĞLU: DEVLET MALINA, YETİM MALINA SAHİP ÇIKAR GİBİ ÇIKILMALI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimlerin ardından da yurt gezilerine son hızla devam ediyor. Teşkilatları canlı ve diri tutmak için il il teşkilatları ziyaret eden Karamollaoğlu, bu ziyaretler kapsamında Antalya´ya geldi. Karamollaoğlu´na Antalya ziyareti sırasında Saadet Partisi milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ile Abdulkadir Karaduman eşlik etti. Karamollaoğlu, beraberindekilerle Konyaaltı Belediyesi´nin Feslikan Yağlı Güreşleri Şenliği´ne katılarak, pehlivanlara başarılar diledi. Ardından Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı´nın Döşemealtı piknik alanında tertiplenen piknikli il divan toplantısına katılarak teşkilat mensuplarına hitap etti. 

UNUTTUKLARI BİR ŞEY VAR, ALLAH HER ŞEYİ GÖRENDİR

Teşkilat mensuplarının sloganları ve sevgi gösterileri eşliğinde kürsüye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim döneminde söylediklerinin her zaman net olduğunu hatırlatarak, ?Ama her zaman söylediklerimizi çarpıttılar. Bizi başka partilerle aynı kefeye koymaya çalışıyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Cenab-ı Hak gözleyendir. Seçim ittifakı yapmamızın temel prensibi seçim barajını aşmaktı. Peki neden diğer partilerle yapmadık? Çünkü onlarla da fikirlerimiz, ilkelerimiz birebir aynı değildi. Onu da açık bir şekilde söyledik. ?Bizi kendi günahlarınıza ortak etmeyin´ demiştik? dedi.

 

 

 

CHP´Yİ ELEŞTİRİYORLAR ANCAK ONLARIN YAPTIĞINI YAPIYORLAR

Türkiye´nin içinde bulunduğu bataklıktan çıkması için ancak Saadet Partisi´nin dile getirdiklerinin dikkate alınması gerektiğini ifade eden Karamollaoğlu, ?Bu ülkeyi kutuplaştırmadan uzak tutun. AK Parti olarak baktığınızda yüzde 42, geri kalan ise diğerleri. Cumhurbaşkanı olarak bakılınca da yüzde 52, peki ya diğerleri? Kutuplaştırmadan medet ummayalım. Cumhurbaşkanı´nın herkesi kucaklaması icap eder. Herkesin cumhurbaşkanı olması lazım. Ama Sayın Cumhurbaşkanı ona oy vermeyeni hainlikle itham ediyor. Peki nasıl olacak bu böyle? CHP´ye karşı çıkıyorlar ancak onlar da devletle partiyi birleştiriyorlar. Onların yaptığını sen de yapıyorsun, senin ne farkın var?? diye konuştu.

ALLAH´IN VERDİĞİ HAKKI SEN NASIL ELİNDEN ALIRSIN?

Adaletin olmadığı yerde zulmün olduğuna dikkat çeken Karamollaoğlu, ?Ülkenin yargısı öyle olmalı ki yeri geldiğinde cumhurbaşkanı bile yargılanabilmeli. O yüzden adalet olmadan ülkede huzur olmaz. Adalet hürriyetimizin teminatıdır. Benim söz söyleme, düşüncemi rahatlıkla ifade edebilme hakkım olmalı. Cenab-ı Hak´ın yarattığı ve kendisine isyan ya da itaat etme hürriyeti verdiği insana nasıl olur da bir devlet, bir ülke bu hakları ellerinden alır?? diye sordu.

 

EHLİYET, GÜZEL AHLAKLA BİRLİKTE OLMALI

?Devlet, bir aile şirketi haline gelemez, gelmemeli? diyen Karamollaoğlu, ?Devlet malına, yetim malına sahip çıkar gibi çıkılmalı. Yolsuzluk, rüşvet, kayırmacılık yapılmamalı. Liyakate, ehliyete dikkat edilmeli. Eğer bunlara uyulmazsa ortada devlet kalmaz. İş başına getireceğin bir adamın ehliyetine değil de yandaşlığına bakarsan o devlet ayakta kalmaz. Ehliyet, güzel ahlakla birlikte olmalı. Milli gelirde bir adalet olmalı. Asgari ücretle geçinen bir adam sürünüyorsa o ülkede adil paylaşımın olduğundan bahsedilemez? şeklinde konuştu.

DÜZEN: HER ŞEYE RAĞMEN İYİ BİR NETİCE ALDIK

Açılış konuşmasını yapan Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, her şeye rağmen iyi bir netice aldıklarını söyleyerek, ?Bir seçimden çıktık, Antalya teşkilatımız ve Türkiye´nin dört bir tarafındaki teşkilatlarımız büyük bir çaba gösterdi. Elhamdülillah her şeye rağmen iyi bir netice aldık. Tohumu attık artık. İnsanlar artık bizi dinlemeye başladı. Eminimiz ki bundan sonra vatandaşlarımız bizi daha çok destekleyecek. Nihayetinde biz iktidarı istiyoruz. Bunun için de her bir teşkilatımız kendi modeline göre yarın seçim varmış gibi çalışmalarını sürdürecekler? diye konuştu.

KARADUMAN: BİZ FARKINDAYIZ!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman ise şunları kaydetti: ?Öncelikle bizler biliyoruz ki Fas´tan Endonezya´ya kadar mazlum olan bütün Müslümanların gözü bizim üzerimizdedir. Biz bunun farkındayız. Daha sonra biliyoruz ki Latin Amerika´dan Kuzey Kore´ye kadar küresel sömürü sisteminin hor gördüğü bütün insanların gözü bizim üzerimizdedir. Elbette ki biz bunun da farkındayız. Biz rakamlarla, sayılarla ifade edilemeyecek bir gerçekliğin yükünü omuzlarımızda taşıyoruz. Ve biz inanıyoruz ki bu dünya her ırkın, her rengin ve her inanca mensup olan insanların yegane evidir. Ve biz inanıyoruz ki bütün renkler ve bütün ırklar ancak ve ancak Allah´ın bir ayetidir. Bizim mesele olarak, bizim sorun olarak gördüğümüz insanların İngiliz olması ya da insanların  İsrailoğullarından olması değildir. Bizim problem olarak gördüğümüz, bizim sorun olarak gördüğümüz şey dünya üzerinde egemen olan İngiliz Yahudi zihniyetinin emperyalist ve Siyonist oluşuyla alakalıdır.?

 

İSLAM: NERDE KALMIŞTIK?

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cihangir İslam, konuşmasına ?Nerde kalmıştık´ diyerek başladı. Çeşitli sebeplerle Saadet Partisi´nin 16 yıl Meclis´in dışında kaldığını hatırlatan İslam, ?Bizler sorumluluğumuzun farkındayız. Yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Ancak sizlerden gelen destek telefonları ve mesajları bize çalışma ve mücadele azmi veriyor. Size sadece bir noktadan bahsetmek istiyorum. İşimizin ne kadar zor olduğunu, bir anlamda bir çalışmalarınızın, çalışmalarımızın belki bunun üzerine odaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bugünkü iktidar tarihte görülmemiş bir şekilde insanların algısıyla ve insanların anlığıyla oynamakta. Öncelikle bizim zihinlerimizdeki bilgi edinmenin yolu olan doğru ve yanlış yargımız üzerinde oynamakta. Günlük hayatta bunu görüyorsunuz, seçim çalışmalarında da bunu gördünüz. Doğruya bazen doğru bazen de yanlış diyebiliyorlar? diyerek, farklı bir ahlak anlayışıyla karşı karşıya olduğumuzu ortaya koydu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER