Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KARAMOLLAOĞLU: ´CUMHURBAŞKANLIĞI KAMPANYAMIZI KUVVETLER AYRILIĞININ TESİSİ ÜZERİNE KURACAĞIZ´

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Karar gazetesi ziyaretinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için partisinin göstereceği adayla ilgili 4-5 isim üzerinde durduklarını belirtti. Başkanlık sisteminin kuvvetler ayrılığını ortadan kaldırdığını vurgulay

KARAMOLLAOĞLU: ´CUMHURBAŞKANLIĞI KAMPANYAMIZI KUVVETLER AYRILIĞININ TESİSİ ÜZERİNE KURACAĞIZ´

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Karar gazetesini ziyaret etti. Karamollaoğlu´na Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Kangel eşlik etti.

Karar Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, Karar yazarı Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan, Yusuf Ziya Cömert, Akif Beki, Elif Çakır ile gazete yöneticileri tarafından ağırlanan Saadet lideri Karamollaoğlu, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

KAMPANYAMIZI KUVVETLER AYRILIĞININ TESİSİ ÜZERİNE KURACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı seçimi için partisinin göstereceği adayla ilgili 4-5 isim üzerinde duracaklarını belirten Karamollaoğlu,?Başkanlık sistemi kuvvetler ayrılığını ortadan kaldırdı. Kampanyamızı kuvvetler ayrılığının yeniden tesisi üzerine kuracağız. Aslında ABD Başkanlık sistemi en iyi parlamenter sistem. Türkiye´deki mevcut durum, Avrupa´daki başkanlık sistemleri gibi parlamentonun gücünü sınırlıyor? dedi.

HALK ADALET VE EKONOMİDEN ŞİKAYETÇİ

Karamollaoğlu, partisinin kongreleri için Anadolu´da yaptığı temaslarda halktan en çok adalet, ekonomik durum ve yolsuzluklarla ilgili şikayetler aldığını belirtti. Dış politika konusunda ise Türkiye´nin ABD ve Avrupa devletleriyle ittifaklara alternatifler üretmesi gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu ?Endonezya, Malezya, Pakistan, Mısır gibi ülkelerle işbirilği güçlendirilmeli? diye konuştu. / Karar



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER