Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kar geliyor! İşte 3 Şubat hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tüm yurtta beklenen tahmini hava durumunu açıkladı. İşte 3 Şubat'ta ülkemizde yaşanacak hava sıcaklıkları.

Kar geliyor! İşte 3 Şubat hava durumu

Meteoroloji'den, İstanbul'a kar uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Antalya çevreleri ile Çanakkale'nin güney ilçeleri ve Balıkesir'in batı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde 1 ila 3 derece artacağı, iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Kuzey ve iç kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden, güney ve doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 9°C, 15°C Parçalı ve az bulutlu,  zamanla parçalı ve çok bulutlu

ANKARA 2°C, 12°C Parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

İZMİR 11°C, 18°C Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN GELECEK?

Aktarılan verilere göre, İstanbul'da, çarşamba günü kuzeyden esen rüzgarla hava soğurken, gece saatlerinde karla karışık yağış bekleniyor. Perşembe sabahından itibaren de kar yağışının etkisini arttıracağı tahmin ediliyor. Kar yağışının hafta sonu da sürmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: geliyor! Şubat durumu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER