Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KABAK İNCE'NİN BAŞINA PATLAYACAK!

Milli Gazete'den Zeki CEYHAN'IN ANALİZİ..

KABAK İNCE

CHP içinde yaşanan gelişmeler ve sonrasında yapılan açıklamalar genel merkez tarafından bir “çıbanbaşı” gibi görülen Muharrem İnce’nin harcanacağını gösteriyor.

Muharrem İnce’ye kurulan kumpası tartışmak ve araştırmak yerine Muharrem İnce’nin genel merkezdeki kimi yöneticiler ilgili “Çete var” şeklindeki sözlerini tartışan ve araştıranlar, “Kavga çıkaranlar atılmalı” diyerek yola çıkmış bulunuyorlar.

Elbette yaşanan son olaylar CHP’nin “iç meselesidir” ve bizleri fazla ilgilendirmez!

Ama görünen o ki yaşanan olaylar çarpıtılarak kumpas kuranlar hakkında bir şey yapılmazken genel merkeze yönelik eleştirileri nedeniyle Muharrem İnce adeta çarmıha geriliyor.

Hatırlarsanız her şey Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir CHP’li ile “gizli görüşme” yaptığı ve kendisine “CHP’nin başına geçmesi” gerektiğini telkin ettiği yolundaki haberle başladı!

Doğal olarak herkes görüşülen CHP’linin kim olduğunu merak etti ve bu yolda araştırmalar başladı.

Yapılan açıklamalar sonucunda gözler Muharrem İnce’ye çevrildi!

Ama sonunda öğrenildi ki böyle bir şeyin aslı astarı yokmuş.

CHP yönetimi bunu Saray’ın partilerine karşı düzenlediği bir kumpas olduğunu ileri sürerken Muharrem İnce’de kendisini çekemeyen CHP’lilerin bir tezgâhı olduğunu iddia etti ve bunu yapanları çete olarak tanımladı.

Vay sen misin bunu diyen? CHP yönetimi kumpas iddialarını falan unutup bu sözlerin ardına takıldı! “Parti içinde kavga çıkaranlar atılsın” görüşü ağırlık kazandı. Sanki böyle bir haberi kimin çıkardığı unutturulmak istenir gibi bir hava estirilmeye başladı.

Haberin ilk kaynağı bu haberi getiren CHP’linin gelişmelerden Genel Başkan’ın da haberdar olduğu yolunda kendisini ikna ettiğini söylüyor.

Yani bu haberin medyada yer almasına neden olan bir CHP’li var.

Ama hiç kimse bu ismi araştırmıyor.

“Partinin başına bu gaileyi açan münasebetsiz kim” denilmiyor.

Bu işi tezgâhlayanları çete olarak takdim eden Muharrem İnce ise hesaba çekiliyor.

Muharrem İnce’yi bu suçlamasından dolayı cezalandırıp partiden atmak istedikleri aşikâr hale geliyor.

Yani bir bakıma maksat hâsıl olmuş oluyor. Yani CHP Genel Merkezi Muharrem İnce’den kurtulma fırsatını ele geçirmiş oluyor.

Bu gelişmeler CHP yönetiminin, “Bu Saray’ın bir kumpasıdır” iddiasını boşa çıkarırken Muharrem İnce tarafından genel merkeze yönelik çete suçlamasına ağırlık kazandırıyor.

Sonunda kabak İnce’nin başına patlayacak gibi görünüyor.



Anahtar Kelimeler: KABAK ' BAŞINA PATLAYACAK!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz