Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Jandarma ve Emniyet'ten Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Jandarma ve Emniyet

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM), CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Jandarma Genel Komutanlığı, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 183 yıllık Jandarma Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" açıklaması yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından ise "177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı 'Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak'la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" denildi.

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye'de metamfetamin kullanımına ilişkin açıklamalar yapmıştı.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın “okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız” palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu" ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Milli Gazete



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER