Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İZMİR'DE TOPLANDILAR

Türkiye’nin, Brüksel’in Baltık ve Polonya için hazırladığı savunma planından çekildiği yönündeki iddialar gündemdeki yerini korurken çok ilginç bir gelişme yaşandı.

İZMİR

16 ülkenin NATO Kara Kuvvetleri komutanları İzmir’de bir araya geldi. Üstelik toplantının ev sahipliğini de NATO Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapıyor.

Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PYD’ye yönelik gerçekleştirdiği askeri harekâtta NATO’dan istediği desteği bulamayan Türkiye’nin, Brüksel’in Baltık ve Polonya için hazırladığı savunma planından çekildiği yönündeki iddialar gündemdeki yerini korurken çok önemli bir gelişme yaşandı. NATO Kara Kuvvetleri komutanları İzmir’de bir araya geldi. Toplantının ev sahipliğini NATO Kara Kuvvetleri Komutanlığı yaparken, toplantıya 16 ülke katıldı.

İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

LANDCOM Komutanı Amerikalı General J.T.Thomson başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda çeşitli ülkelerden katılımcılar söz aldılar. Özellikle ortak çalışma kültürünün geliştirilmesinin üzerinde durulduğu toplantıda, işbirliğinin önemini vurgu yapıldı. Katılımcılar, farklı ülkelerde yaşadıkları deneyimleri de paylaştılar.

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: İZMİR' TOPLANDILAR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER