Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İzmir’de 6,6 büyüklüğünde deprem..

AFAD, merkez üssü Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

İzmir’de 6,6 büyüklüğünde deprem..

AFAD, merkez üssü Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Saat 14.51’de Ege Denizi’nde, İzmir’in Seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığındaki deprem, 16,54 kilometre derinlikte oluştu. Kandilli Rasathanesi, İzmir’deki depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı.

İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremde bazı binalar yıkıldı. Şehir merkezinden toz bulutu yükseldi.

İstanbul Valisi Yerlikaya, İstanbul’da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmediğini söyledi. İzmir Valisi Köşger, “Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız.” açıklamasında bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gökçe, “Buca ve Bayraklı’da bazı binaların yıkıldığı ihbarını aldık.” dedi. İzmir’in Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da paylaşımında, “Ege ve Marmara Bölgelerinde hissedilen depremde hiçbir vatandaşımızın zarar görmemiş olmasını temenni ediyor, etkilenen yerlerdeki vatandaşlarımızla geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum.” değerlendirmesini yaptı.

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli panik yaşandı. Yetkililer, Trakya illerinde deprem nedeniyle kendilerine iletilen bir olumsuzluğun olmadığını belirtti.

 

 



Anahtar Kelimeler: İzmir’ büyüklüğünde deprem..

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER