Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İyilikder Kurban Kesim ve Dağıtımını Tamamladı

İyilikder 2019 yılı Kurban Organizasyonu ile 3 kıta, 15 ülkede ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

İyilikder Kurban Kesim ve Dağıtımını Tamamladı

Açlıkla, susuzlukla ve yoksullukla mücadele eden mazlumlara; açtığı su kuyuları, dağıttığı süt keçileri, düzenlediği meslek edindirme kursları ve gerçekleştirdiği kurban organizasyonu ile destek olan İyilikder, örnek projeleri ile mazlumlara umut olmaya devam ediyor.

Mazlumlara ulaşmayı kendine düstur edinen İyilikder, Kurban Bayramı vesilesiyle bağışçılarının kurban vekâletlerini Afrika´da, Ortadoğu´da, Balkanlar´da ve Asya´da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 15 ülkede gerçekleştirilen kurban kesim organizasyonu ile açlıkla mücadele eden ailelere yardım eli uzatılmış oldu.

İyilikder gönüllüleri ve temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen kurban kesim organizasyonunda ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerindeki umut ve mutluluk görülmeye değer nitelikteydi. Bayramın birinci ve ikinci günü devam eden kesim organizasyonuyla kurban vekâletleri bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Senede bir defa et yiyebilen çocukların Türkiye´den giden ekiplere gösterdiği ilgi fotoğraf karelerine de yansıdı.

2019 Kurban Organizasyonu´nu ?İyilik İçin Varız? sloganıyla başlatan İyilikder; Somali, Çad, Nijer, Etiyopya, Burkina Faso, Uganda, Kamerun, Sierre Leone, Suriye, Gazze, Lübnan, Yemen, Bangladeş ve Makedonya´da başarıyla tamamlamış oldu.

 

Kaynak: https://www.anadoluplatformu.org.tr/



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER