Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, "Siz daha iktidara gelmeden kör ve sağır oldunuz. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu" dedi.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

İYİ Parti TBMM Grubu'nda dün Kılıçdaroğlu'nu aday göstermek için karar aldı. Basına kapalı gerçekleşen toplantı yaklaşık yarım saat sürdü. Mersin Milletvekili Behiç Çelik yurt dışında, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk TBMM Deprem Araştırma Komisyonu'nda olduğu için toplantıya katılmadı. Ankara Milletvekili Koray Aydın ile İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun ise toplantıya katılmaması dikkat çekti.

Ağıralioğlu, "Kemal Bey'in adaylığına değil, adaylık iradesi taşımasına da değil. Cumhurbaşkanlığına anasının ak sütü gibi helal duyguyla talip olmaya hakkı vardır" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Ağıralioğlu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde: 

PUSU KURULDU: Siz daha iktidara gelmeden kör ve sağır oldunuz. Sandıkta yüzde 80'lerin konuşulması gerekirken, şimdi iktidarı matematiğe çevirdiniz. Cumhurbaşkanlığı masasını bölücülerle pazarlık masasına çevirdiniz. Kurduğumuz masada bize pusu kuruldu. Meral Akşener'in kaybetme endişesine küfür ediyorsanız, siz iktidara gelince ne yapacağı belli olmayan bir güce dönüşüyorsunuz.

 

Kaynak: gazeteduvar.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER