Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İyi Oynadın Çin .. Koronavirüsün Çin'in bir oyunu mu?

Sosyal medyada  Koronavirüsün Çin'in bir oyunu olduğunu iddia eden ilginç bir yazı dolaşıyor.

İyi Oynadın Çin .. Koronavirüsün Çin

Sosyal medyada  Koronavirüsün Çin'in bir oyunu olduğunu iddia eden ilginç bir yazı dolaşıyor..  Doğru olma ihtimalini okyucunun taktirine sunuyoruz... 

*SAHNE 1 :
Perde açılıyor: Çin hastalanıyor, bir "krize" giriyor ve ticaretini felç ediyor. Perde kapanıyor.

SAHNE II. *
Perde açılıyor: Çin para birimi devalüe edildi. Hiçbir şey yapmıyorlar. Perde kapanıyor.

SAHNE III. *
Perde açılıyor :: Çin'de bulunan Avrupa ve ABD şirketleri; ticaretin durması nedeniyle, hisselerin değerleri % 40 düşürüyor.

SAHNE IV. *
Perde açılıyor :: Dünya hasta, Çin; Avrupa ve ABD'deki şirketlerin hisselerinin% 30'unu çok düşük bir fiyata satın alıyor. Perde kapanıyor.

SAHNE V. *
Perde açılıyor: Çin hastalığı kontrol etti ve Avrupa ve ABD'deki şirketlere sahip. Ve bu şirketler; Çin'de kalmaya ve 20.000 milyar dolar kazanmaya karar verdi. Perde kapanıyor. Oyun nasıl adlandırılır?

ŞAŞIRTICI AMA GERÇEK *

Önceleri belki sadece spekülasyon ama; şimdi, koronavirüsün bilerek Çinliler tarafından yayıldığına inanıyorum.

İlk başta çok hazırlandılar. SALGININ başlamasından üç hafta sonra, ( 12.000 yataklı hastaneler zaten yapım aşamasındaydı); iki hafta içinde inşa ettik dediler.

Dün salgını durdurduklarını açıkladılar. Kutlama videolarında görünürler, aşı bile olduklarını duyururlar. Tüm genetik bilgilere sahip olmadan bir aşıyı nasıl bu kadar hızlı yaratabilirler? Eh tabi; formülün sahibi iseniz hiç de zor değil.

Çin'deki Batılı şirketlerin faaliyetleri dramatik bir şekilde düştü. Çin yeterince düştüklerinde bunları satın aldı. Şimdi, ABD ve Avrupa tarafından Çin'de bu değiş tokuşların getirdiği tüm teknoloji ve sermayeleri ile yaratılan şirketler, şimdi tüm bu teknolojik potansiyel ile yükselen ve istediği gibi fiyatları belirleyebilecek olan Çin'in eline geçti. ihtiyaç duydukları her şeyi Batı'ya satmak için.

Çin' in ganimeti büyük oldu. Ve şu anda Batı finansal olarak yenildi, üstelik büyük krizde ve hastalık tarafından da sersemletilmiş durumda. Ve ne yapacağını bilmeden...

Buna ek olarak, şimdi 1.18 trilyon dolarlık Japonya'yı geride bırakarak ABD hazinesinin en büyük ortağı oldular.

Neden Rusya ve Kuzey Kore Covid-19'un Düşük veya Sıfır oranına Sahiptir? Çin'in sadık müttefikleri oldukları için mi? Putin'deki rahatlık dikkatinizi çekiyor mu?

Öte yandan ABD / Güney Kore / İngiltere / Fransa / İtalya / İspanya ve Asya ciddi şekilde vuruldu

Peki Wuhan nasıl aniden ölümcül virüsten kurtulur?

Çin, aldıkları sert ilk önlemlerin çok sert olduğunu ve Wuhan'ın diğer alanlara yayılması için kilitlendiğini söyledi.

Pekin neden vurulmadı? Neden sadece Wuhan Üzerinde düşünmek ilginç .. değil mi?

Wuhan şimdi iş için açık

Covid - 19 sayesinde; ticaret savaşında Amerika ve yukarıda bahsi geçen tüm ülkeler finansal olarak harap durumda.. Yakında Amerikan ekonomisi Çin'in planladığı gibi çökecek.

Çin; ABD şu anda dünyanın EN GÜÇLÜ ülkesi olduğu için Amerika'yı askeri olarak yenemeyeceğini biliyor. Bu yüzden virüsü kullanarak; Rakiplerinin ekonomisini sakatlamak ve ulus ve Savunma yeteneklerini felç etmek yolunda çok ciddi mesafe aldı.

Wuhan'ın salgını bir vitrindi.

Virüs salgınının zirvesinde ... Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping ... etkilenen bölgeleri ziyaret etmek için basit bir yüz maskesi taktı. Oyss; Başkan olarak tepeden tırnağa örtülmüş olmalıydı ..... ama durum böyle değildi.

Virüse karşı herhangi bir zarara karşı koymak için zaten aşılanmıştı çünkü. Bu da; virüs serbest bırakılmadan önce bir tedavi olduğu anlamına geliyor.

Çin'in şu anki yoğunlaştığı konu; EKONOMİK ÇÖKÜŞÜN eşiğinde olan ülkelerden hisse satın alarak Dünya EKONOMİSİNİ kontrol etmektir ..... Daha sonra Çin; Tıbbi Araştırmacılarının virüsü yok etmek için bir tedavi bulduğunu açıklayacak. (Rusya ilaç bulduğunu açıkladı bile)

Kaynak: Ekran Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Oynadın .. Koronavirüsün ' oyunu ?

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER