Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İTO Rus Heyeti İkili Görüşmeler

İTO Yan Sanayi Borsası Birimi, KOBİ'lerimizi dış pazarlara açmaya yönelik faaliyetleri çerçevesinde, 5 Kasım 2019 tarihinde, Türk ve Rus işadamlarının Odamızda bir araya gelerek yeni iş fırsatlarını değerlendirebilecekler...

İTO Rus Heyeti İkili Görüşmeler
Sayın Üyemiz;

1990 yılından beri İstanbul Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren İTO Yan Sanayi Borsası Birimi, KOBİ'lerimizi dış pazarlara açmaya yönelik faaliyetleri çerçevesinde, 5 Kasım 2019 tarihinde, Türk ve Rus işadamlarının Odamızda bir araya gelerek yeni iş fırsatlarını değerlendirebilecekleri İkili Görüşmeleri organize edecektir.

Son yıllarda hızlı bir şekilde büyüyen Rusya pazarı, Türk iş insanları için cazip işbirliği imkanları sunmaktadır. Rusya Udmurtiya bölgesi iş insanları heyetinde yer alan firmaların sektörleri; oto kimya ve bakım ürünleri, tarım ve gıda sanayi için deterjan, profesyonel temizlik malzemeleri, havalandırma pencere valfleri, civata üretimine yönelik torna tezgahı üretimi, endüstriyel tesis tasarımı, petrol endüstrisi için ekipman ve özel aletler vb. çok sayıda alanı kapsamaktadır.

Söz konusu ikili görüşme organizasyonuna iştirak edecek Rus firmalar ve talepleri ekte yer almakta olup, anılan etkinliğe katılmak isteyen firmaların ekte yer alan başvuru formunu doldurup en geç 23 Ekim 2019 tarihine kadar elif.cakir@ito.org.tr /yansanayi@ito.org.tr e-posta adreslerine  iletmesi hususu önemle rica olunur.


Proje ve İş Geliştirme Müdürlüğü
Yan Sanayi  Borsası Birimi

 

REŞADİYE CADDESİ

34112 EMİNÖNÜ İSTANBUL

Telefon (212) 455 62 33,36,25
Fax (212) 455 62 38
ITO.ORG.TR

 







































 

 

...

[İleti kısaltıldı]  Tüm iletiyi görüntüle
 
 
 
 
Ek alanı
 
 
 

 



Anahtar Kelimeler: Heyeti İkili Görüşmeler

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER