Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"İstanbul'un Fethi bile 53 gün sürdü 19 yıl neyin hazırlığı?"

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın “Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü" açıklaması kamuoyunda tartışma konusu oldu.

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı  Mahir Ünal'ın “Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü" sözlerini dikkat çeken sözlerle eleştirdi.

AKP'li Ünal'ın "Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdüİ Asıl şimdi başlıyoruz” açıklamasına ilişkin Muratoğlu, "Şimdi tuttuk ipi… Biri yukarı çeksin kurtarsın bizi… Halı saha maçı gibi… Maçın sonu gelmiş, 8 gol yemişsin… Hadi şimdi başlıyoruz diye gaz verirsin. İstanbul'un fethi bile 53 gün sürdü 19 yıl neyin hazırlığı?" değerlendirmesinde bulundu.

Muratoğlu yazısında, "Ne var ki AKP bir parti değil ki… Tek kişi! AKP'den Erdoğan'ı alın geri neyi kalır ki? Geldi 67 yaşına… Biraz geç kalmadınız mı başlamaya?Sahi başlamak için parayı nereden bulacaksınız? Çok ciddi bir ekonomik krizin tam da göbeğindeyiz… Her şeyi doğru yapsak en az 3 yıl sürer normale dönmemiz. Daha geçen yıl Mahir Bey Türkiye ekonomisinde 'V' tipi ekonomik sıçrama modeli beklediğini söyledi… O da 19 yıllık fragmana dahil miydi? Ekonomide 'V' modeli nedir derseniz harfin tipine bakın… Hemen çözersiniz. Oysa biz önce 'S' tipi sıvama modelini uyguladık. Geçen hafta 'T' tipi tüy dikme aşamasına atladık. Dediği gibi esas şimdi başlıyorsak belli ki 'G' tipi gömecekler ekonomiyi…" ifadelerini kullandı:



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER