Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İstanbul hava durumu: Yağmur yağacak mı? Meteoroloji açıkladı

Son günlerde istanbul’da yaşanan sıcaklıklar vatandaşı bunaltırken İstanbul hava durumu vatandaşların internette en çok arattığı konular arasına girdi.

İstanbul hava durumu: Yağmur yağacak mı? Meteoroloji açıkladı

İstanbul’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken vatandaş dört gözle yağacak yağmuru bekliyor. İstanbul hava durumu Google’de en çok aratılan konu başlıkları arasında yer almaya başladı. İstanbul’a yağmur yağacak mı sorusuna ise Meteoroloji’den gelen açıklama cevap oldu.
Meteoroloji bugün Türkiye’nin büyük bir bölümünde yağış olma ihtimalini duyurdu. Hava sıcaklıklarının; iç ve batı bölgelerde 4 ila 12 derece azalacağı ifade edilirken
Özellikle Akdeniz ve Ege bölgelerinde 10 gündür söndürülemeyen yangın bölgeye yağacak yağışla daha kola kontrol atına alınabilecek.

 

İSTANBUL HAVA DURUMU YAĞMUR YAĞACAK MI?

Türkiye’nin nüfus kalabalıklığı bakımından en yoğun bölgesi olan Marmara’nın özellikle doğusunda hafta sonunun aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul bu geceden itibaren yerini daha serin ve yağmurlu bir havaya bırakmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta boyunca 35-38 dereceler aralığında seyreden ve vatandaşı adeta sıcaktan bunaltan havanın yağmurun ve rüzgarın da etkisiyle 10-12 derece düşmesi bekleniyor. İstanbul’da önümüzdeki günlerde beklenen hava sıcaklığı ise 25 – 27 derece arasında olacağı açıklandı.

 

İstanbul’da beklenen yağışla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) ciddi uyarılar geldi. AKOM İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkili olması beklenen yağmura ilişkin vatandaşları sel ve su baskını konusunda uyardı



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER