Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSRAİLLİ GAZETECİ: TÜRKİYE MENFAATLERİMİZE UYGUN HAREKET ETMİYOR...

Terör devleti İsrail, Erdoğan´ın Netanyahu´ya terörist demesinden sonra iyice kudurdu. Dünya kamuoyunda Türkiye´nin çağrısıyla İsrail karşıtlığı artarken, terör devleti medya aracılığıyla Türkiye´ye saldırmaya başladı. The Jerusalem Post´ta çıkan yazıda,

İSRAİLLİ GAZETECİ: TÜRKİYE MENFAATLERİMİZE UYGUN HAREKET ETMİYOR...

Proje terör örgütlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile Suriye´deki taşları yerinden oynatan Türkiye, İsrail´in hedefi haline geldi.

Filistinlilerin katledilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu´ya "terörist" demesi ülke medyasını iyice çileden çıkardı.

Ülkede yayın yapan The Jerusalem Post Gazetesi´nde Yaakov Katz´ın imzasıyla çıkan yazıda, açık bir şekilde Türkiye hedef gösterildi.

TÜRKİYE´YE ENGEL OLUN

Türkiye´nin bölgedeki hamlelerinin menfaatlerine uygun olmadığını ifade eden Katz, bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini savundu.

AMERİKA-AB-NATO

"NATO müttefiki olan Türkiye, Erdoğan´ın yönetimi altında ABD´den askeri destek alıyor" diyen İsrailli gazeteci, bu yardımların önüne geçilmesini istedi.

Amerika´nın askeri desteğini kesmesinin yeterli olmayacağını ifade eden Katz, Avrupa Birliği´nin bir an önce müzakereleri sonlandırmasını NATO´nun da Türkiye´yi üyelikten atması gerektiğini söyledi.

TÜRKİYE´Yİ DİZE GETİRECEKLERMİŞ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da açık bir şekilde hedef alındığı yazının devamında, bu yaptırımlarla Türkiye´nin dize getirilebileceği tezi savunuldu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER