Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

"İsrail’in Ürdün Elçisi fareler gibi kaçıyor"

Ürdünlü milletvekili Yahya El-Suud, Ürdünlülerin hiçbir zaman Siyonist rejimi desteklemediğini ve şu anda bu rejimle kurulan temasın hükümetler bazında olduğunu söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, sözde barış planını açıklamasının ardından, Ürdün'ün başkenti Amman'da protesto gösterisi düzenlenerek, ABD ve İsrail'in skandal planına tepki gösterildi. Sokaklara dökülen protestocular, 'Anlaşma geçmeyecek', 'Yaşasın Filistin' sloganları attı. Sözde barış planına tepkisiz kalmayan Ürdün halkının yanı sıra, Ürdün parlamentosu milletvekili Yahya El-Suud'da tepkisini ortaya koydu.

"TRUMP VE NETANYAHU KÖŞEYE SIKIŞMIŞ"

El-Suud, Yüzyılın Anlaşması ile ilgili olarak, "Bu anlaşma, haklarında yürütülen soruşturmalar nedeniyle köşeye sıkışmış bulunan Trump ve Netanyahu tarafından bir can simidi olarak kullanılmak isteniyor. Ben Ürdün hükümetinden bu anlaşmayı yırtıp atmasını istiyorum." dedi.

"BİR FARE GİBİ GİZLİCE DOLAŞIYOR"

Bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada El-Suud, "Ürdünlülerin Siyonist rejim ile ilişki kurulması konusundaki tutumu çok net ve şeffaftır. Ben buradan Siyonist rejimin büyükelçisine sesleniyor ve diyorum ki, 'eğer cesaretin varsa İsrail bayrağını yakana takarak başkentin caddelerinde dolaş'. Siyonist rejim büyükelçisi Amman caddelerinde tıpkı bir fare gizlice dolaşmaktadır. Çünkü o, Ürdünlülerin ondan nefret ettiğini çok iyi bilmektedir." dedi.

Kaynak: milligazete.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER