Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İsrail’de Korona Virüsü Nedeniyle Ölenlerin Sayısı 14’e Çıktı

Filistin Enformasyon Merkezi'nden Haberler;

İsrail’de Korona Virüsü Nedeniyle Ölenlerin Sayısı 14’e Çıktı


İsrail işgal yönetimi, bugün (29 Mart Pazar) iki saat içinde ikinci bir ölüm vakasından sonra korona virüsü nedeniyle İsrail’de hayatını kaybedenlerin sayısının 14’e yükseldiğini bildirdi.

İsrail işgal rejimi Kan televizyonu konuyla ilgili verdiği haberde, bugün kaydedilen yeni ölüm vakalarından hayatını kaybeden ilk kişinin, ağırlıklı olarak Yahudilerin bulunduğu “Bney Brak” şehrindeki hastanede tedavi gören 90 yaşındaki bir erkek olduğunu belirtti.

İsrail Sağlık Bakanlığı’nın aktardığı bilgiye göre, Kudüs’teki “Share Tzedek” hastanesinde bir haftadır yoğun bakım ünitesinde yatan 92 yaşında bir hastanın da ölümü ile İsrail’de ölüm vakaları 14’e yükseldi.

Korona virüsü nedeniyle İsrail’de kaydedilen ilk ölüm vakasının 88 yaşında bir erkek olduğu bildirilirken, geçtiğimiz Cuma günü 4 ölüm vakası ile İsrail’de en büyük günlük ölümün kaydedildiği gün oldu.

Sağlık Bakanlığı bugün geçen 24 saat boyunca 405 yeni korona virüs vakasının tespit edildiğini ve toplam vaka sayısının 3.865’e yükseldiğini duyurdu. İsrail Sağlık Bakanlığı Tıbbi Bölüm Başkanı Vered Ezra ise hızla artan hasta sayısı konusunda uyarıda bulundu. İsrail’in Yediot Ahoronot gazetesine yaptığı bir açıklamasında Ezra, İsrail’deki tüm hastane yataklarının korona virüsü hastaları tarafından kullanılması için bir plan hazırladıklarını bildirdi.

  Devamını oku at  
 https://turkish.palinfo.com/29768
 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi

İlgili konular
İsrail’de İşsizlik Oranı Korona Virüsü Nedeniyle %22’ye Ulaştı

Avrupa Filistin İletişim Forumu Filistinli Esirlerin Güvenliğini Sağlamaya Çağırdı

Batı Şeria’da Kasıtlı Olarak Korona Virüsü Yaymak İsteyen İşgal Güçlerine Karşı Uyarı

Filistin’de Korona Virüs Vakası 106’ya Çıktı

 
 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER