Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSRAİL İSLAMİ CİHAD KOMUTANI EBU'L ATA'YI ŞEHİT ETTİ

Terör rejimi İsrail, İslami Cihad'ın komutanlarından Ebu'l Ata'ya suikast düzenledi. Teröristlerin, evine düzenlediği hava saldırısında, Ebu'l Ata şehit oldu.

İSRAİL İSLAMİ CİHAD KOMUTANI EBU

Terörist İsrail tarafından, sabah saatlerinde evine düzenlenen hava saldırısında, İslami Cihad'ın komutanlarından Ebu'l Ata, ailesiyle birlikte şehit oldu.

Terör ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail Gizli Servisi Şin Bet ile ortaklaşa düzenlediğimiz saldırıda Gazze’de İslami Cihad'ın komutanı Beha Ebu'l Ata’yı hedef aldık." ifadesi kullanıldı.

Saldırıya Siyonist Başbakan Binyamin Netanyahu tarafından onay verildiği belirtilen açıklamada, "İslami Cihad'ın Gazze'deki faaliyetlerinin çoğunu fiiliyata geçiren Ebu'l Ata'nın saatli bir bomba gibi olduğu, İsrail vatandaşlarını ve askerlerini hedef alan operasyonlara doğrudan katıldığı" iddia edildi.

Açıklamada, "Ebu'l Ata'nın ayrıca geçen yıl Gazze'den başlatılan sabotaj eylemlerinin çoğundan, 25 Ağustos 2019'da Sderot festival alanı ile 1 Kasım 2019 tarihinde Sderot'a roket atılmasından" sorumlu olduğu savunuldu.

Kudüs Seriyyeleri suikastı doğruladı

Kudüs Seriyyeleri ise yaptığı yazılı açıklamayla, saldırıda Ebu'l Ata ve eşinin öldüğünü ifade etti ve tüm birliklerde teyakkuz haline geçildiğini kaydetti.

Açıklamada, saldırıya verilecek karşılığın sınırsız ve İsrail'in işlediği suç kadar büyük olacağı vurgulandı.

Kudüs Seriyyeleri ayrıca Ebu'l Ata suikastına cevaben Sderot, Aşdod, Kudüs ve El-Hadira kentlerine roket saldırısı düzenlendiğini açıkladı. Konuyla ilgili İsrail tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Filistin Sağlık Bakanlığı ise Gazze'nin doğusundaki saldırıda biri kadın 2 kişinin öldüğünü, 2 kişinin de yaralandığını duyurdu.



Anahtar Kelimeler: İSRAİL İSLAMİ CİHAD KOMUTANI ' ' ŞEHİT

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER