Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İsrail Televizyonundan, Skandal Gülen Teklifi: Beyaz Saray´da Ağırlayın 21 saat önce

ABD´nin Türkiye´ye yönelik uyguladığı yaptırım kararı sonrası İsrail televizyonu, ABD Başkanı Trump´a skandal bir teklifte bulunarak, "Fetullah Gülen´i, Beyaz Saray´da ağırlayın." dedi.

İsrail Televizyonundan, Skandal Gülen Teklifi: Beyaz Saray´da Ağırlayın 21 saat önce

12. 08. 2018 Pazar

15 Temmuz 2016´dan sonra FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen´i iade etmeyen ve Türkiye´deki FETÖ üyesi Papaz Brunson serbest kalmadığı için dolar üzerinden Türkiye´ye baskı kurmak isteyen Amerika´ya destek İsrail´den geldi.

İSRAİL TELEVİZYONUNDA SKANDAL TEKLİF

´İ24 News´ programında sunucu Tal Heinrich´in sorularını cevaplayan Pensilvanya´nın en büyük şehri olan Philadelphia´dan canlı yayına katılan gazeteci Gregg Roman, Türkiye ile ABD arasındaki krize yönelik küstah açıklamalarda bulundu. Roman ABD´nin Türkiye karşı uyguladığı yaptırımların yetersiz olduğunu ve FETÖ elebaşı gülen´in Beyaz Saray´da ağırlanması gerektiğini söyledi.

"GÜLEN´İ BEYAZ SARAY´DA AĞIRLAYIN"

Sözlerine deva eden konuşmacı, " Trump, Türkiye´nin güneydoğusundaki Kürt liderlerini Beyaz Saray´da konuk etmeli. Buna ek olarak Türkiye´deki askeri güçleri ülkeden çıkararak Bulgaristan, Kuzey Irak ve Yunanistan´a taşımalı. Ve son olarak Trump, Türkiye´nin 15 Temmuz darbe girişimiyle ilişkilendirdiği Fetullah Gülen ile bire bir buluşmalı. Bence Trump, Türkiye hakkında adım atmakta gecikti bile. Şu anda doğru hamleler yapıyor. Yaptığı hamlelerle gurur duyuyorum.´´ ifadelerini kullandı.

Kaynak: sondakika.com

 

 

 

 

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER