Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İsrail sevdalısı Türk Filistin´e Yahudi yerleşim birimleri inşa ediyor!

Tel Aviv´deki gökdelenleri ve İsrail´in Filistin topraklarında işgal ettiği Siyonist yerleşim birimlerinin inşaatını gerçekleştiren ve 1990 yılından bu yana Siyonist İsrail´e hizmet eden Türkiyeli şirket Yilmazlar Holding neyin peşinde?

İsrail sevdalısı Türk Filistin´e Yahudi yerleşim birimleri inşa ediyor!

Uzun süre MHP´de hizmet yürüten Rizeli iş adamlari Ahmet Reyiz Yılmaz ve Kardeşi Adnan Yılmaz´a ait Yilmazlar Holding Tel Aviv´deki büyük binaların neredeyse yarısını ve işgal edilmiş yerleşim birimlerinin büyük çoğunlugunu inşaa ediyor.

Halen israil´de hizmete devam eden Yılmazlar Holding 2005 yılında  israil´e yaptığı hizmetlerden dolayı İsrail İş Konseyi tarafından 400´e yakın İsrailli lokal iş adamı ve firma arasından "Yılın En İyi Şirketi" ve kendisi de "Yılın İş Adamı" seçildi.

2008 yılında Türkiye´de Ekovitrin dergisi tarafından yılın en başarılı iş adamı olarak İsrail´deki "Yılın Starı" ödülüne layık görüldü. Kendisi aynı azamanda bir İsrail hayranı ve çeşitli Siyonist yapılara  katkılarda bulunuyor.

MHP´den ayrıldıktan sonra Türkiye´de yeni bir Parti kurdu

Ahmet Reyiz Yılmaz, 2005-2006 yılları arasında MHP Genel Merkezinde TBMM ve Hükümet İzleme Komisyonunda ekonomi ve dış politikadan sorumlu olarak görev yaptı. Yılmaz, görevde olduğu süre içerisinde önemli! çalışmalar yapmıştı. Sonraları ise Türk ırkçılığına dayalı MYP´yi (Muhafazakar Yükseliş Partisi) kurmuştu.

?İsrail´in Hamas´tan çektiği acıyı en iyi ben anlarım?

Yılmaz yaptığı bir açıklamada, "Erdoğan´ın politikalarına karşıyım ve Hamas ile diyalog yürütmenin doğruu olamadığına inanıyorum" derken "Hamas bir terör örgütüdür ve hiç kimse İsraillilerin Hamas teröründen ne kadar acı çektiğini benden daha iyi anlamıyor." açıklamasında bulunmuştu.

Siyonist işgalini meşrulaştıran kitap

Siyonistlerin işgalini meşru göstermek için birde kitap yazan Yılmaz, Amerika´daki Siyonistlerin yardımlarıyla kitabı film haline getirip dünya genelinde yayınlamak istiyor.

Kendi deyimiyle  ?Çok yakında Amerika ve bütün Batı ile dünya da herkes Hz İbrahimin 4200 yıllık İslam kavgasını okumak üzere yayına çıkıyoruz. İnşallah sonrasında film serisi olarak halkımızın Anadolu serüvenini tüm dünya izleyecek.?

Şirketin İsrail´deki temsilcisi ve ortagi Siyonist Nisim Guyus ayni zaman  Hamas tarafindan esir alınan Siyonist asker Gilad Şalit olayında esir takasında arabulucuk işlerinde yardımcı olarak, dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan´a Şalid´in babasının yazdığı rica mektubunu ileten şahıs olarak biliniyor.

Yılmaz aynı zamanda anti siyonist propagandaların etkisinde kalınmaması gerektiğini söylüyor.

´İsrail ajanı olmak kötü bir şey değildir´

 ´İsrail ajanı olmak kötü bir şey değildir´ diyen Yılmaz, İsrail´in NATO´ya alınmasını ve Türkiye´nin de bunu hızlandırması gerektiğini belirten açıklamalarda bulunmuştu.

Yılmaz, ?Benim İsrail´de iş yaptığım sanki bilinmeyen bir şeymiş gibi. Benim hayatımın en büyük bölümü İsrail. Gizlemeye kalksam da gizleyemeyeceğim bir şey. İsrail benim hayat başarım.

Ama İsrail ajanı olmak da kötü bir şey değildir. İsrail Yakup Peygamberin ismidir. Allah´ın çok sevdiği Yakup kuluna vermiş olduğu bir isimdir. Bu manada ilk müslümanlardan olan Yakup Peygamberin ajanı olmak da çok kötü bir şey değildir.? demişti.

´İsrail NATO´ya alınsın´

Türkiye´nin üzerinde ciddi bir NATO yükünün olduğunu savunan Ahmet Reyiz Yılmaz, ´Ben hükümete buradan sesleniyorum: Başından beri İsrail´in NATO üyeliğine Türkiye´nin karşı çıkmaması konusunda uyarılarda bulundum. Bunu söyleyince de İsrail ajanı demişlerdi. Ben doğruları söylüyorum. Şu anda Türkiye -Amerika - İsrail bir eksen, biz bunu ister kabul edelim, ister etmeyelim´ şeklinde konuşmuştu.

 KaynakHürseda Haber



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER