Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSRAİL KUVVETLERİ MARİANNE´DAKİ AKTİVİSTLERE ELEKTRİKLİ COPLARLA SALDIRDI

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-2 Televizyonu, Gazze kuşatmasını kırmak için oluşturulan Özgürlük Filosu-3´ün bünyesinde Yunanistan´dan yola çıkan Marianne gemisini Gazze açıklarında durduran ve ardından ona saldıran işgalci askerlerin görüntül

İSRAİL KUVVETLERİ MARİANNE´DAKİ AKTİVİSTLERE ELEKTRİKLİ COPLARLA SALDIRDI

İSRAİL KUVVETLERİ MARİANNE´DAKİ AKTİVİSTLERE ELEKTRİKLİ COPLARLA SALDIRDI

 

Siyonist işgal rejiminde yayın yapan Kanal-2 Televizyonu, Gazze kuşatmasını kırmak için oluşturulan Özgürlük Filosu-3´ün bünyesinde Yunanistan´dan yola çıkan Marianne gemisini Gazze açıklarında durduran ve ardından ona saldıran işgalci askerlerin görüntülerini yayınlandı.

Kanal-2 televizyonunun yayınladığı videoda, işgal askerlerinin gemide bulunan işgal rejimi parlamentosu Knesset´teki Arap milletvekili Basil Ğattas ile konuştukları, bir müddet sonra da askerlerin gemiye baskın yaptıkları ve baskın sırasında bazı aktivistleri elektrik coplarla dövdükleri görülüyor.

Televizyon konuyla ilgili verdiği haberde, İsrail deniz kuvvetlerinin gemiyi Gazze´den yaklaşık 180 kilometre uzaklıkta, Port Said ile Ariş limanı arasındaki bir noktada durdurduğunu belirtti.

Yayınlanan videoda Tunus eski Cumhurbaşkanı Munsif El-Merzuki´nin de üçüncü bir şahıs aracılığıyla işgal askerleriyle konuştuğu ve durumu anlatmaya çalıştığı görülüyor.

Özgürlük Filosu-3 bünyesinde Gazze´ye gitmek için denize açılan gemide birçok ülkeden aktivistle, insani yardımlar ve ilaç bulunuyordu. 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER