Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSMİ PARKLARDAN SİLİNDİ... MELİH GÖKÇEK´TEN SERT TEPKİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettirilen Melih Gökçek´in adı Ankara´nın tarihi ünlü parklarındaki levhalardan kaldırıldı. Gökçek, sosyal medya üzerinden isminin parklardan silindiğini medya ile pay

İSMİ PARKLARDAN SİLİNDİ... MELİH GÖKÇEK´TEN SERT TEPKİ!

Ankara Büyükşehir Belediye´si Eski Başkanı Melih Gökçek´in ismi Ankara´nın tarihi ünlü parklarındaki levhalardan kaldırıldı. Bu olayın ardından Gökçek, Twitter hesabından "Teşekkürler Adnan? Görevini yapmakta gecikmiştin? Medyaya telefon açıp tek tek haber verdiğin için teşekkür ediyorum?" mesajını paylaştı.

Melih Gökçek´in sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Adnan Yuva´yı hedef aldığı iddia edildi. Adnan Yuva, Gökçek´in yerine gelen yeni başkan Mustafa Tuna´nın koltuğuna oturmasının ardından göreve getirdiği ve daha önce birlikte çalıştığı isimlerden biriydi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Bugüne kadar cevap vermedim ama, adımın parklardan kaldırılmasına değil, bunun belediye de çalışan birisi tarafından gazetelere telefon açarak ´haberi atlamayın, fotoğrafta gönderdik´ demesine canım sıkıldı. Twitimin altına yapılan yorumlara teşekkür ediyorum. Tek tek RT edemedim.

 

Maalesef bütün bu işleri belediye de tek kişi organize ediyor ve kimsenin lafı bu daire başkanına geçmiyor? Kızılay´ın ortasında 15 Temmuz´un simgesi bayrağı kaldırttıran aynı kişi. tamir etmek için söktük diye medyaya açıklama yapmıştı. aradan 8 ay geçti..."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER