Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSLAM'A SALDIRI CEZASIZ KALDI

Topraklarımızda kanserli bir ur gibi biten Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD), Adana’daki konsolosluğunda görevli iki Türk çalışanın, İslami değerlerimize yaptığı iğrenç saldırı cezasız bırakıldı.

İSLAM

Çektikleri bir videoda yüce dinimiz İslam’a yönelik iğrenç hakaretler savuran iki provokatör saldırgan, şikâyetler üzerine gözaltına alındı ancak emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Halkın dini değerlerini tahkir eden bu Amerikan beslemelerinin cezasız bırakılmalarına tepkiler yükseliyor.

Amerikan işgalcilerin başkonsolosluğunun ve hava üssünün bulunduğu Adana ilimizde, iki ABD konsolosluğu çalışanı, Cadılar Bayramı adı verilen batıl kutlama esnasında yüce dinimiz İslam’ın kutsal değerleriyle dalga geçti. Kâbe’nin fotoğrafı, zemzem suyu, Mekke ve Sevgili Peygamberimiz’in mübarek kıyafetlerinin dalga konusu yapıldığı fitne görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin kısa sürede yayılması üzerine şikâyetler yoğunlaştı ve biri kadın iki saldırgan emniyet birimlerince gözaltına alındı. ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan hakkında soruşturma başlatılan 2 şüpheli, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Dini değerlerimizi aşağılamaya çalışan saldırganların kısa bir süre sonra serbest bırakılması ise Müslümanların hassasiyetlerini rencide etti.

DEĞERLERİMİZE HAKARET EDENLERE HİÇBİR YAPTIRIM YOK

Skandal gelişmeyi Millî Gazete’ye değerlendiren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, “Geçtiğimiz günlerde ABD’nin Adana konsolosluğunda çalışanların inancımız ile ilgili hakaretlerini sosyal medya üzerinden üzülerek gördük. Her şeyin kanun ile koruma altına alındığı günümüzde bu milletin inancı ile dalga geçmenin, değerlerine hakaret etmenin hiçbir yaptırımının olmadığını görmüş olduk. Söz konusu olaya karışanların serbest kalması kamu vicdanını derin bir şekilde yaralamıştır.” dedi.

Devamı >>>

 



Anahtar Kelimeler: İSLAM' SALDIRI CEZASIZ KALDI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER