Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İSLAM VE DİN DÜŞMANLARI CEZALANDIRILMALIDIR

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu tarafından, birçok ülkede ramazan döneminde Müslümanların kutsal değerlerine yapılan saldırıların cevapsız ve cezasız kalmaması gerektiğine dair bir açıklamada bulunuldu.

İSLAM VE DİN DÜŞMANLARI CEZALANDIRILMALIDIR

Müslümanların Mübarek Ramazan ayında dünyanın bir çok ülkesinde, insanlık adına güzellikler yaşanırken ne yazık ki bazı ülkelerde, İslam ve din düşmanı yobazlar Müslümanlara yönelik saldırılarına devam ediyorlar.

Mübarek Ramazan ayında başta Mescid-i Aksa Filistin gibi Müslüman yurtlarında işgalcilerin Müslüman mabetlere, Müslümanlara yönelik saldırıları artmışken, Batı Avrupa ülkelerinde de kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik saldırılar devam ediyor.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag‘da İslam düşmanı aşırı milliyetçi  Patrioterne Gar Live (Vatanseverler canlı yayında) isimli Marjinal grub tarafından Türkiye Büyükelçiliği önünde Bayrağımız ve kutsal kitabımız Kur’an‘ı Kerim’i yakma eylemi, Avrupa Müslümanlarını olduğu kadar dünya müslümanlarınıda üzdü öfkelendirdi.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak; 

Gerek Danimarka’da kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerime yapılan saldırıyı,gerekse  MescidiAksa ve Filistinde Müslümanlara ve mabetlerine yönelik saldırıları insanlık ve din düşmanları adına şiddetle kınıyor asla kabul edilemez buluyoruz.

Bu saldırıyı yapan  Faşis grupların ve onlara destek verenlerin derhal yakalanarak adalet önünde hesabının sorulması için ilgili ülkeleri   ve Uluslararası kurumları göreve davet ediyoruz.

***

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER