Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İslam düşmanı Fransız aşırı sağcı yazardan hadsiz vaat!

Fransa'da gelecek yıl düzenlenecek cumhurbaşkanı seçimi için aday olacak olan İslam düşmanı Eric Zemmour, skandal bir vaatte bulundu.

İslam düşmanı Fransız aşırı sağcı yazardan hadsiz vaat!

Fransa’da 2022 yılında düzenlenecek seçimlere hazırlıklar devam ederken birçok siyasetçi, seçime aylar kala adaylığını açıkladı. Son olarak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olması beklenen Eric ZemmourMüslüman isimlerinin kullanılmasını engellemeye yönelik vaatte bulundu. İslam düşmanı açıklamalarda bulunan Zemmour, "Müslümanların yeni doğan çocuklarına Muhammed ismini vermelerini yasaklayacağım" dedi.

TEK BİLDİKLERİ VAAT: İSLAM DÜŞMANLIĞI 

Fransa'da, 2022'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını açıklayan Fransız aşırı sağ gazeteci ve yazar Eric Zemmour, İslam'ı ve Müslümanları hedef aldı. Konuk olarak katıldığı bir programda konuşan Zemmour, seçilirse özellikle Müslüman isimlerinin yasaklanması için sıkı önlemler alacağını söyledi.

"MÜSLÜMAN İSİMLERİNİ YASAKLAYACAĞIM"

Zemmour, seçilirse özellikle Müslüman isimlerinin yasaklanması için sıkı önlemler alacağını belirterek, "Bir Fransız'ın, oğlu Muhammed'i arama hakkı olmayacak. Müslümanların yeni doğan çocuklarına Muhammed ismini vermelerini yasaklayacağız." dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER