Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İşgalci terör estiriyor

İşgal rejimi seçim gününe yaklaştıkça Filistinlilere yönelik zulmü artırıyor. İşgal güçleri istisnasız her gün Batı Yaka ve Doğu Kudüs´te birkaç Filistinliyi şehit ediyor, onlarcasını da alıkoyuyor. Son olarak dün Batı Yaka´da bir siyonist, Filistinli iki

İşgalci terör estiriyor

İşgal rejimi, 9 Nisan´da yapılacak seçimlere günler kala Filistinlilere yönelik baskıyı artırıyor. İşgal güçleri ve işgal topraklarında oturan siyonistler, farklı bahaneleri öne sürerek Filistinlilere karşı orantısız güç kullanıyor.

BİR FİLİSTİNLİ DAHA ŞEHİT EDİLDİ

Filistinlilere yönelik şiddet sadece işgal güçleri tarafından gerçekleştirilmiyor. İşgal güçlerinin desteğini alan siyonist yerleşimciler de Batı Yaka´da Filistinlilere karşı silah kullanmaktan çekinmiyor. Son olarak dün Batı Yaka´da bir siyonist yerleşimci, iki Filistinli gence ateş açtı.

Gençlerden biri ağır yaralanırken, hastaneye kaldırılan diğer gencin şehit olduğu bildirildi.

İşgal ordusundan konuyla ilgili, "Nablus´un güneyinde bu sabah erken saatlerde bir bıçaklı saldırı girişimi engellenmiştir. Saldırgan, bir sivil tarafından (siyonist Yahudi yerleşimci) etkisiz hale getirilmiştir." açıklaması geldi.

Haberin devamı için...



Anahtar Kelimeler: İşgalci terör estiriyor

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER