Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İŞGALCİ ABD´NİN ´SURİYE´ BAHANEİ HEP AYNI!´

ABD´nin BM Daimi Temsilcisi Haley, ´´Suriye´den üç şeyi başarmadan çıkmayacağız. Kimyasal silah kullanımına izin veremeyiz. DEAŞ´ın tamamen yenilmesi gerek ve İran´ın bölgeye hakim olmadığından emin olmalıyız.´´ dedi.

İŞGALCİ ABD´NİN ´SURİYE´ BAHANEİ HEP AYNI!´

ABD´nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Amerikan CBS televizyonunda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 

ABD´nin Suriye´de rejim ile mevcut durumda kesinlikle doğrudan görüşmeyeceğini belirten Haley, ABD´nin Suriye´deki askeri varlığına yönelik de ´´Hedef, Amerikan birliklerin eve dönmesi ama Suriye´den üç şeyi başarmadan çıkmayacağız. Öncelikle kimyasal silah kullanımına izin veremeyiz ve bunun için mücadele edeceğiz. DEAŞ´ın tamamen yenilmesi gerek ve üçüncü hedef İran´ın bölgeye hakim olmadığından emin olmalıyız.´´ diye konuştu.

ABD´den Rusya´ya yeni yaptırımlar

Rusya ile ilişkilere de değinen Haley, Suriye´de rejimin kimyasal silah bulundurması ve yapmasına yardım eden Rus şirketlere yeni yaptırımlar uygulayacaklarını bildirdi. Haley ´´Rusya´ya yaptırımlar geliyor. Hazine Bakanı Mnuchin, pazartesi günü bu yaptırımları açıklayacak. Yaptırımlar doğrudan Esed ve kimyasal silah kullanımıyla alakalı şirketlere uygulanacak.´´ dedi.

Haley ´´Fox News Sunday´´ programında ise Rusya´nın Venezuela´da Maduro hükümetine, Suriye´de Esed´e destek vererek ve İran ile iş birliği yaparak ´´yanlış aktörlerle´´ çalıştığını, Rusya´nın ´´hiç iyi dostları kalmadığını´´ ve ´´olanların da Rusya´ya zarar verdiğini´´ söyledi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER