Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İşgal istihbaratı Kudüslü bir genci ifade vermeye çağırırken

İşgal Güçleri Dün Gözaltına Aldığı Kudüslü 6 Genci Serbest Bıraktı

İşgal istihbaratı Kudüslü bir genci ifade vermeye çağırırken

Filistin Enformasyon Merkezi'nden
İşgal güçleri dün Mescid-i Aksa’da gözaltına aldığı ve Kudüs’ün batısındaki El-Kışla Polis Merkezi’nde sorguya çektiği Filistinli 6 genci bugün (18 Aralık Çarşamba) öğleden sonra serbest bıraktı.

Kudüslü yerel kaynaklar, işgal güçlerince serbest bırakılan gençlerin Cemal Aseli ile Meram En-Netişe, Ayet Aşur, Tala Nasır, Duha Gazzavi ve Meyar En-Netişe olduğunu bildirdi.

İşgal güçleri biri erkek beşi kız Filistinli 6 genci dün Mescid-i Aksa’daki Er-Rahme Kapısı Namazgâhı civarında gözaltına almıştı.

Görgü tanıkları, işgal polisinin Filistinli genç kızları ve genci Er-Rahme Kapısı Namazgâhı yakınlarında öğle namazı için bulundukları sırada gözaltına aldığını ve gözaltına alınan altı gencin El-Esbat Kapısı’ndaki polis merkezine götürüldüğünü söyledi.

İşgal güçlerinin gözaltına alınan gençleri daha sonra El-Esbat Kapısı’ndaki polis merkezinden Kudüs’ün Eski Belde semtindeki El-Kışla Polis Merkezi’ne naklettiği belirtildi.

Bu arada, işgal istihbaratının bugün Vadi El-Cevz Mahallesi sakinlerinden 21 yaşındaki Kudüslü genç Arin Ez-Zeanin’i ifade vermeye çağırdığı öğrenildi.

Yerel kaynaklar, işgal istihbaratının Ez-Zeanin’i ifade vermek üzere El-Meskubiyye Polis Merkezi’ne çağırdığını ve Ez-Zeanin’in geçmişte birçok kez gözaltına alınan eski esirlerden olduğunu bildirdi.
 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER