Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İRAN´DAN ABD´YE SERT TEPKİ: KÜRT BÖLGELERİNE GİRMEYE İZİN VERMEYECEĞİZ

İran´ın dini lideri Ayetullah Hamaney´in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, "Ortadoğu bölgesinin en önemli sorunu ABD´´ dedi.

İRAN´DAN ABD´YE SERT TEPKİ: KÜRT BÖLGELERİNE GİRMEYE İZİN VERMEYECEĞİZ

İran´ın dini lideri Ayetullah Hamaney´in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Irak Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi ile görüşmesinin ardından ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson´ın Ortadoğu ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Velayeti, Ortadoğu´nun en önemli sorununun ABD olduğunu vurgulayarak, ?´ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson´ın bölge ziyareti ABD´nin, bölgedeki İslami ülkelere karşı askeri ve siyasi komplolarının yenilgiye uğramasından dolayı gerçekleşti? dedi.

İZİN VERMEYECEĞİZ

İran´ın ABD´nin Ortadoğu´daki siyasi, askeri ve güvenlik konusundaki hareketlerini takip ettiğini belirten Velayeti, ?İran, Irak ve Suriye kesintisiz iş birliği ile ABD´nin, Kürt bölgelerine sızmasına izin vermeyecektir? diye konuştu. Irak Dışişleri Bakanı Caferi de Irak´ın potansiyellerini vurgulayarak, ?´Milletler kendi ülkeleri içindeki potansiyele odaklanırsa hiçbir düşman o milletin karşısında duramaz? ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER