Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İRAN´DA ÖZEL TÜRK UÇAĞI DÜŞTÜ: 11 ÖLÜ

İran´ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde, Başaran Holding´e ait olduğu belirtilen özel bir Türk uçağının düştüğü ve 11 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İRAN´DA ÖZEL TÜRK UÇAĞI DÜŞTÜ: 11 ÖLÜ

 İran´ın güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinde, Başaran Holding´e ait olduğu belirtilen özel bir Türk uçağının düştüğü bildirildi.

İran´ın resmi ajansı IRNA´ya açıklama yapan Kiyar ilçesi Kriz Masası Müdürü Kademali Merdani, Birleşik Arap Emirlikleri´nden havalanan ve İstanbul´a giden özel Türk uçağının ülkenin güneydoğusundaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletine bağlı Kiyar ilçesinde düştüğünü ve uçaktaki 3´ü mürettebat 11 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Merdani, olay yerine arama ve kurtarma ekiplerinin sevk edildiğini de kaydetti.

"13.30´da İran hava sahasına giren jet 14.40´ta radardan kayboldu"

AA muhabirinin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından aldığı bilgiye göre, Birleşik Arap Emirlikleri´ndeki Şarja OMSJ Havalimanı´ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı´na gelmek üzere havalanan Başaran Holding´e ait özel jet, İsfahan´ın 80 mil güneybatısından 13.30´da İran hava sahasına giriş yaptı. 

Jetin, 14.40´ta radar görüntüsü kayboldu. 

İran´ın başkenti Tahran´ın güneyinde düştüğü belirlenen jette, ilk belirlemelere göre 2´si pilot, 1´i hostes, 8´i yolcu 11 kişinin bulunduğu kaydedildi.

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER