Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI, NETANYAHU´YU DENİZE DÖKMEKLE TEHDİT ETTİ

´Lübnan ve Suriye´deki İran varlığı´na karşı ne gerekirse yapmaya devam edeceklerini söyleyen İsrail Başbakanı Netanyahu´ya, İran Devrim Muhafızları´ndan yanıt geldi.

İRAN DEVRİM MUHAFIZLARI, NETANYAHU´YU DENİZE DÖKMEKLE TEHDİT ETTİ

İran Devrim Muhafızları 2. Komutanı Hüseyin Selami, Netanyahu´ya ´´ Siyonist rejimin başbakanına Akdeniz´de yüzme denemeleri yapmasını öneriyorum çünkü denizden kaçamayacak´´ sözleriyle yanıt verdi.

Fars Haber Ajansı´nın bildirdiğine göre Selami, orduya katılan gönüllülere yaptığı konuşmada İsrail için ´´ Onlar bizim için tehdit değil. Hizbullah, onları yok etmek için yeterli güce sahip´´ açıklamasını yaparken, Tel Aviv yönetimini İran hakkında dünyayı aldatmakla suçladı.

´Politik mankenlik´le suçladığı ABD´nin Ortadoğu´daki savaşa 7 trilyon dolar ayırdığını ancak bölgede ´yenildiğini´ söyleyen Selami, bölgede hiçbir yerde üssü olmayan İran´ın etkisinin artmasına değindi.

BM Genel Kurulu konuşmasını bu yıl da İran karşıtı kampanyaya çeviren İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, ´´İran´a karşı Suriye, Irak, her nerede gerekiyorsa eyleme geçeceğiz´ demiş ve yine elinde fotoğraflarla Tahran´da gizli nükleer tesis iddiasında bulunmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER