Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Irak Kürdistanı Bölgesi Başbakanı: Sorumlular cezalandırılmalı

“Saldırıyı şiddetle kınıyorum” diyen Mesrur Barzani, Hişam el-Haşimi’nin yakınları ve çalışma arkadaşlarına başsalığı dileğinde bulundu.

Irak Kürdistanı Bölgesi Başbakanı: Sorumlular cezalandırılmalı

Irak Kürdistanı Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, dün Bağdat’ta Iraklı Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi’ye yönelik silahlı saldırıyı sert bir dille kınayarak, sorumluların cezalandırılması gerektiğini belirtti.

Mesrur Barzani, dün Bağdat’ta Iraklı Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi’nin silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili bir mesaj yayımladı.

“Saldırıyı şiddetle kınıyorum” diyen Başbakan, Hişam el-Haşimi’nin yakınları ve çalışma arkadaşlarına başsalığı dileğinde bulundu.

Başbakan, “Saldırının sorumlularının en kısa zamanda yargı önüne çıkarılarak hakettikleri cezaya çarptırılmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Iraklı Siyaset ve Güvenlik Uzmanı Hişam el-Haşimi, dün Bağdat’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Irak İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Saad Maan yaptığı açıklamada, Haşimi’nin Bağdat’ta kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdiğini kaydetmişti.

El-Haşimi’nin terör örgütü DAİŞ’in yanı sıra radikal örgütler hakkında yayınlanmış bir dizi çalışması bulunuyor.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER