Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İnsan ve Değer Hareketi Genel Merkezi açıldı!

Zekeriya Şengöz’ün Genel Başkanlığını yaptığı İnsan ve Değer Hareketi İstanbul Fatih’te açılan yeni yerinde faaliyetlerine başladı.

İnsan ve Değer Hareketi Genel Merkezi açıldı!

Zekeriya Şengöz’ün Genel Başkanlığını yaptığı İnsan ve Değer Hareketi İstanbul Fatih’te açılan yeni yerinde  faaliyetlerine başladı.

Açılış programına STK'lardan  ve siyasi partilerden birçok isim iştirak etti. AKDAV  Yönetim Kurulu Başkanı ve Hertaraf Haber Sitemizin yazarlarından Ramazan Kayan, İnsan ve Değer Hareketi’nin ilke ve esasları hakkında kısa bir konuşma yaptı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı Türkistan-Der Başkanı ve ymazar  Burhan Kavuncu, Medeniyet Vakfı Başkanı Kazım Sağlam, Anesiad Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Alay, Mazlumder İstanbul Şube Başkanı Ali Öner, Prof.Dr. Ahmet Ağırakça, Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Mavera Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Koca, Pakistan Dayanışma Platformu Başkanı Dr. Nedim Çavdari, Namaz Gönüllüleri Platformu’ndan Abdullah Yıldız, Salih Akverdi, İmece Yönetim Kurulu’ndan Yunus Aksu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Muhammed Emin Yıldırım’ın yaptığı dua ile son bulan açılış programıyla İnsan ve Değer Hareketi camiamızda daki yerini tazeleyerek aldı.

Hertaraf Haber olarak İnsan ve Değer Hareketine başarılar dileriz..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER