Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İnnalillah... Doktor anne babayı yıkan Covid-19 haberi! 8 Yaşındaki çocukları...

Korona virüsünü yenen Kılınç'ta 4 hafta sonra bölgesel kas-iskelet sistemi ağrısı olarak bilinen miyofasiyal ağrı sendromu(MAS)gelişti. Adana'daki bir hastanede tedaviye alınan Toprak Kılınç tüm müdahalelere rağmen dün vefat etti.

İnnalillah... Doktor anne babayı yıkan Covid-19 haberi! 8 Yaşındaki çocukları...

Batman'da görev yapan anestezi uzmanı Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç ve dahiliye uzmanı Dr. Şenol Kılınç’ın oğulları Toprak Kılınç, Covid-19'a yakalandı. Korona virüsünü yenen Kılınç'ta 4 hafta sonra bölgesel kas-iskelet sistemi ağrısı olarak bilinen miyofasiyal ağrı sendromu (MAS) gelişti. Adana'daki bir hastanede tedaviye alınan Toprak Kılınç tüm müdahalelere rağmen dün vefat etti.

‘OĞLUM SEN DAHA ÇOK KÜÇÜKTÜN’

Toprak Kılınç'ın (8) cenazesi bugün memleketi Samsun’a getirildi. Cenaze, Atakum ilçesindeki Derecik Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazede oğlunun tabutuna sarılan Gülsüm Kahveci Kılınç oğluna, "Sen daha çok küçüktün" diye seslendi. 

Doktor anne babanın meslektaşları da sosyal medyadan yayımladıkları mesajlarla Toprak Kılınç'ın vefatını duyurdu.

'SİZ HALA MASKESİZ GEZİN'

Kılınç çiftinin meslektaşı olan bir doktor, paylaşımında, "Siz hâlâ 'oyun' deyin, 'yok böyle bir şey' deyin. Maskesiz gezin, pozitif olup, durumunuzu gizleyin, 'Bana bir şey olmaz' deyin. Biliyor musunuz ikisi de doktor sınıf arkadaşlarımın oğullarını kaybettik. Neden mi? Covid-19 enfeksiyonu sonrası gelişen MAS sebebiyle. Toprak daha 8 yaşındaydı. Ben bile bu acıyla kavrulurken anne babasını düşünemiyorum. Arkadaşlarım Dr. Gülsüm Kahveci Kılınç ve eşi Dr. Şenol Kılınç’a Rabbimden büyük bir sabır ve metanet diliyorum" dedi.  

gazeteduvar.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER