Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İngiliz medyasından Sedat Peker yorumu! Nihai hedef Erdoğan

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videolar İngiliz medyasının dikkatini çekti. The Guardian, "Peker'in hedefinde Soylu var ancak nihai hedef Erdoğan" yorumunu yaptı.

İngiliz medyasından Sedat Peker yorumu! Nihai hedef Erdoğan

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videolar tüm dünyanın ilgisini çekiyor. İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu'ya ilişkin iddiaları ile gündemi alt üst eden Sedat Peker İngiliz medyasının dikkatini çekti. 

İngiltere merkezli The Guardian bugün, Sedat Peker'in videoları ile ilgili kapsamlı bir haber yaptı. “Mafya patronunun YouTube iddiaları Türk hükümetini sinir ediyor” başlıklı haberde hedefte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu belirtiliyor. Gazetenin Türkiye muhabiri Bethan McKernan, "Peker'in zamanlaması, partisinin ekonomik krizi ve pandemiyi yönetememekle eleştirilen Erdoğan için yıkıcı oldu" yorumunu yaptı.

 

PEKER 3 HAFTADA GÜNDEM OLDU

Peker’in hükümetin üst düzey isimlerini cinayet, tecavüz, yolsuzluk ve uyuşturucu ticareti gibi iddialarla itham ettiği belirtilen haberde, “Türk televizyon programları ve dizileri Ramazan döneminde Müslüman dünyada çok popüler oldu, bu yapımlarda karanlık suç dünyası ve entrikalar vardı. Fakat bu yılın sürpriz şovu kurmaca değil. Gerçek hayatta da mafya olan Sedat Peker, son 3 haftada YouTube’a  yüklediği videolarla Türkiye hükümetinin üst düzey isimlerini birçok iddiayla suçladı” yorumunu yaptı.

Peker'in videolarının çeşitli çevrimiçi platformlarda videolar 30 milyondan fazla izlendiğini belirten gazete, "Bir otel odasında masada oturan ve boynunda kolye ve arkada kitaplar görüldüğü Peker, konudan konuya ve insandan insana geçiş yaparak seçilmiş görevlilerle ilgili iddialarda bulunuyor. Peker'in AKP konulu video serisi, Pazartesi günü giriş kaldırılana kadar İnternet Film Veritabanında dünyanın en çok izlenen televizyon programı oldu. Yirmi yıldır AKP'nin kirli çamaşırlarını yayınlayan Peker, ülkenin gençlerini siyasi statükoya meydan okumaya da çağırdı." ifadeleri yer aldı.

"PEKER'İN HEDEFİNDE SOYLU VAR ANCAK NİHAİ HEDEF ERDOĞAN"

Peker’in ana hedefinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu yazan The Guardian muhabiri Bethan McKernan, “Peker, Recep Tayyip Erdoğan’a dokunmuyor fakat Erdoğan’ın yakın çevresine yaptığı saldırılar onun nihai hedef olduğunu açıkça gösteriyor. Videolar, Erdoğan’dan sadece dolaylı eleştiri aldı. Erdoğan geçen hafta yaptığı açıklamada, partisinin Türkiye’deki çete ve mafyalara karşı savaşarak huzur getirdiğini söyledi” ifadesini kullandı.

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER