Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İMAMOĞLU KİTABI TARTIŞMAYA NEDEN OLDU

Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasını yöneten Necati Özkan'ın yazdığı kitap CHP içinde tepkiye neden oldu. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

İMAMOĞLU KİTABI TARTIŞMAYA NEDEN OLDU

Yerel yönetim seçimlerinde önce 31 Mart ardından 23 Haziran’da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ekrem İmamoğlu kısa sürede simge bir isim haline geldi. İmamoğlu’nun seçim zaferi ile ilgili yayımlanan Necati Özkan’a ait ‘Kahramanın Yolculuğu’ kitabı parti içinde rahatsızlığa neden oldu.

Ekrem İmamoğlu’nun seçim çalışmaları döneminde kampanyayı yürütenlerden biri de Necati Özkan’dı. Özkan sadece son seçimlerde değil, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı’na aday olduğu günden bu yana 3 seçimde kampanyayı yürüten isim oldu. Necati Özkan üç seçimde dair yaşadıklarını ve izlenimlerini ‘Kahramanın Yolculuğu’ adıyla kitaplaştırdı. Şehrin bir çok yerinde billboardlarda kitabın afişleri yer alırken, parti içinde de tartışma başladı.

CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tepkisini, “Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!” mesajı ile dile getirdi.

Canan Kaftancıoğlu@ccanannnnnn

Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle
Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!

6.601

09:37 - 6 Kas 2019

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

1.291 kişi bunun hakkında konuşuyor



Anahtar Kelimeler: İMAMOĞLU KİTABI TARTIŞMAYA NEDEN

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER