Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İlk Kişisel Çağrımız

"HİKMETAKADEMİSİ WEB SAYFASI VE PDF DERGİSİ İÇİN KİŞİSEL İLK ÇAĞRIMIZ..."

İlk Kişisel Çağrımız

Kıymetli arkadaşlar…
 

Hayırlı günler selam ve saygılarımla.


Malatya’dan bizim beraberce oturup bazı konuları tartıştığımız konuştuğumuz bir gurubumuz var..” MALATYA AKADEMİ DÜŞÜNCE TOPLULUĞU”.. Bu akademi grubunda 15 yıldan fazladır her hafta toplanıp sohbet ettik. Konuştuk tartıştık ayrıca WhatsApp grubunda milyonlarca sayfalık bilgiler paylaştık, değerlendirmeler yaptık, ama şu anda geriye baktığımızda sadece; elimizde bu anları hatırlatan fotoğraf karelerini dışında pek fazla bir şey yok. Haklarını yemeyeyim, bu arada guruptaki bazı yazar arkadaşların kitap sayıları arttı ve kitapsız yazarlarımızın da makaleleri çoğaldı. Yaklaşık 4-5 sene önce de bir dergi çıkaralım diye proje ortaya atmıştık. Gerek ilgisizlik, gerek maddi çerçeve yahut ta gruptan ayrılmalar ve benzeri sebeplerle bu düşüncemizi bir türlü hayata geçiremedik  “şu anda yine tek başına bir Ümmet olma aşkıyla “  bu düşüncemi hem AKADEMİ gurubuna hem de kamuoyu önünde sizlere sunuyorum  “gelin canlar bir olalım "


Artık dünya küçük bir köy sayılır. Pandemi (covit - 19 salgını ) çoğu alışkanlıklarımızı değiştiriyor yazılı ve basılı kâğıtlardan oluşan dergilerin yerini, dijital sanal ve PDF yayınlar yer alıyor; biz de Malatya ilinden tüm dünyaya yayın yapacak bir kurumun temellerini atabiliriz. Bu konuda isterseniz maddi, isterseniz manevi, isterseniz dua, isterseniz hoşça kalın, gibi yardımlarınızı, tekliflerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.


Düşündüğüm şey şu şekilde; bir web sayfası tasarımı yapmak istiyoruz. Bu web sayfasında güncel günlük haberler ve haberlerle ilgili fazlaca bir şeyler olmayacak. Ama haberlerin ardında, arka planlar, tarihi boyutları, haberlerle ilgili yorumlar, analizler yer alabilir. Hangi konularda olacak diyorsanız HAYATA DAİR HERŞEY diyebilirim. SINIR, SINIF, DİN, IRK DİL, CEMAAT, GURUB, PARTİ, LİDER, CİNSİYET ayırımı yapmadan; ÖTEKİLEŞTİRME, NEFRET SÖYLEMİ, HAKARET ve KÜFÜR, olmadan insanca bir sevgi dili söylemi ile  “ SİZİN VE BİZİM ARAMIZDA ORTAK BİR KELİMEDE BULUŞMAK GAYRETİ VE ÜMİDİ İLE “
Bu web sitesi ;yazarların ;yazı göndereceklerin ,belirlenecek dosyalar çerçevesinde sahife sınırlaması olmaksızın yorum ve analizleri ,röportajların, bazen alıntıların, bazen de çevirilerin, oluşturacağı bir süreli yayın olacaktır.


Yazılan bu yazılar daha doğrusu belirlenen dosya konusu ile ilgili birikimlerinde dört ayda bir PDF DERGİ çıkarmak istiyoruz..Tabi bu çalışmaları yaparken ilgili bir yazı kurulu da olsun diye düşünüyoruz... Mesela gelen her yazıyı en az iki üç kişi okusun. Avukatımız yasal tarafını bir kontrol etsin ondan sonra yayınlayalım. Hatta zamanla hakemli bir dergi haline getirebiliriz. Hakemli dergi sadece bilimsel ve akademik konularda değil ALAYLILAR olarak ta başarmamız gereken bir cenderedir. Yasal prosedürünü bilmiyorum ama; neden olmasın?


Üniversitelerimizden de makaleleri gelebilir. Özellikle çalışmalarını yayınlamak isteyen gençlere imkân ve fırsat vermek istiyoruz, desteklemek istiyoruz.

hikmetakademisi44@gmail.com

Hasan DÜNDAR

Hasan DÜNDAR

Bu web yayını ve PDF DERGİ için ÖNERİ TAVSİYE ŞEKİL TİP TUTUM ÇERÇEVESİ KONULARINDA SİZLERDEN İLGİ BİLGİ VE YANIT BEKLİYORUM..
Cevap tavsiye ve yorumlarınızı LÜTFEN EMAİL OLARAK GÖNDERİNİZ.

Selam ve dualarımla

Hasan Dündar, Makina Müh. /Malatya

Haber Duruş sitesi hizmetkarları olarak, Hikmet Akademisi sitesine hayırlı olsun diyoruz. Malatya'nın birikiminden istifade etme imanını bize verdikleri için site emektarlarına teşekür ederiz.



Anahtar Kelimeler: Kişisel Çağrımız

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER