Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

‘İlk hafta İstanbul Sözleşmesi geri gelecek’ diyen Kılıçdaroğlu’na Temel Karamollaoğlu cevap verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de katıldığı programda ülke gündemine ilişkin başlıkları değerlendirdi.

‘İlk hafta İstanbul Sözleşmesi geri gelecek’ diyen Kılıçdaroğlu’na Temel Karamollaoğlu cevap verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel KaramollaoğluHalk TV’de katıldığı programda ülke gündemine ilişkin başlıkları değerlendirdi.

Karamollaoğlu, LGBT ve İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin ‘Nedir bu toplumsal cinsiyet? Biri gelsin bana anlatsın, aile bir erkek bir kadından meydana gelir. İki erkek bir aile oluşturamaz bunun adı sapıklıktır kimse kusura bakmasın.’ dedi.

Bu mevzunun tüm dünyada tartışıldığına da dikkat çeken Karamollaoğlu, aile yapısına yönelik küresel bir saldırı olduğunu ve aileyi korumanın devletin birincil görevi olduğunu dile getirdi.

‘Konu kadına şiddetse idama kadar bütün tekliflere açığız ve bu konu ile mücadelede çok kararlıyız’ diyen Karamollaoğlu, İstanbul Sözleşmesi’nde esas meselenin sulandırıldığını ifade etti.

İsmail Saymaz’ın CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘İktidara geldiğimizde ilk iş İstanbul Sözleşmesi geri gelecek’ sözlerini hatırlatması üzerine Karamollaoğlu, gülerek ‘Zamanı gelince belli olacak’ dedi.

Saymaz ‘Demek ki altılı masa temel prensiplerde anlaşmakla birlikte birçok konuda farklı fikre sahip’ ifadelerini kullanırken, Karamollaoğlu ‘Tabii ki yoksa tek parti olurduk’ diye cevap verdi.

 

Konu ile ilgili haberin video linki https://youtu.be/p_MVuyUMgrE



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER