Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İlahiyatçı Prof. Mehmet Azimli: “Bir kişinin fakülteye gelip tehditler savurmasından sonra Çorum’u terk ettim”

Prof. Dr. Mehmet Azimli, “Salı günü kimliği belirsiz bir kişi fakülteye gelip ‘Azimli Hoca nerede onun hakkından geleceğim’ diyerek tehditler savurmasından sonra Çorum’u terk ettim” dedi.

İlahiyatçı Prof. Mehmet Azimli: “Bir kişinin fakülteye gelip tehditler savurmasından sonra Çorum’u terk ettim”

Medyascope ve Gazete Duvar’a konuşan Prof. Dr. Mehmet Azimli, “Salı günü kimliği belirsiz bir kişi fakülteye gelip ‘Azimli Hoca nerede onun hakkından geleceğim’ diyerek tehditler savurmasından sonra Çorum’u terk ettim” dedi.

Üniversitede kalmasının can güvenliği riskini artırdığını söyleyen Prof. Dr. Azimli “Fakülteye gelen kişi güvenliğe gelip tehditler savurmasına rağmen güvenlik hiçbir işlem yapmadı. Fakülteye gelip tehditler savuran kişi çocuk yaşlardaymış. Özellikle küçük yaşta bir kişinin bu işi yapmaya kalkmasını, az ceza alır düşüncesi ile oraya gönderilmiş olduğunu düşünüyorum. Fakülte güvenliğinin emniyete haber vermemesi ise ayrıca düşündürücü” diye konuştu.

Kendisine soruşturma açılmasını YÖK’ün istediğini ve Hitit Üniversitesi yönetiminin YÖK’ün telkiniyle soruşturma açtığını aktararak “Soruşturma açıldıktan sonra ölüm tehditleri başladı. Üniversiteyi telefon yağmuruna tutup benim hakkımda çok ağır küfürler ettiler. Bir de fakültede Mahmut Efendi Cemaati çok yaygın. Tehlikeli insanlar. Bu yüzden üniversiteden bir süre uzak durmayı istedim” diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER