Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İlahiyatçı Yazar İhsan Eliaçık Gözaltına Alındı

Yazar İhsan Eliaçık, hakkındaki bir soruşturmada ifade vermek için İstanbul Adliyesine gitti ama Batman´daki başka bir soruşturmadan dolayı yakalaması olduğu için gözaltına alındı. Eliaçık´ın bu gece gözaltında kalacağı ifadesinin yarın alınacağı öğrenild

İlahiyatçı Yazar İhsan Eliaçık Gözaltına Alındı

Yazar İhsan Eliaçık Batman´daki bir soruşturmada ifade vermediği gerekçesiyle gözaltına alındı. Eliaçık´ın bu gece gözaltında kalacağı ifadesinin yarın alınacağı öğrenildi. Hakkında açılan soruşturma için İstanbul Adliyesi´ne ifade vermeye giden Eliaçık, başka bir soruşturmadan dolayı hakkında yakalama kararı olduğunu öğrendi.

Sözcü´den Can Özçelik´in haberine göre, ifadesini verdikten sonra Batman´daki soruşturma kapsamında da ifadesinin alınması için nöbetçi savcılığa götürülen Eliaçık, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi´nde (SEGBİS) yaşanan bir arızadan dolayı ifade veremedi. İhsan Eliaçık, ifadesinin alınması için adliyede bekletiliyor.

İSTANBUL´DAN ÇIKMAMA YASAĞI VAR

İhsan Eliaçık daha önce "Silahlı terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Mahkeme Eliaçık´a adli kontrol uygulayarak İstanbul dışına çıkmama kararı vermişti.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER