Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İktidarda büyük hesaplaşma: AKP’li vekilin eşi kaçarken yakalandı

AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eşi Ünsal Ban, boşanma davası ve SPK'deki rüşvet skandalına ilişkin yayımlanan video ile gündem olmuştu. Ünsal Ban yurt dışına kaçarken yakalandı.

İktidarda büyük hesaplaşma: AKP’li vekilin eşi kaçarken yakalandı

AK Parti Erzurum Milletvekili  Zehra Taşkesenlioğlu ve eşi Prof. Dr. Ünsal Ban, boşanma aşamasına gelmesi  ve rekor tazminat davası ile gündeme gelmişti. Ünsal Ban, 70 milyon lira boşanma davası sonrasında eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun görevde olduğu sürede yolsuzluk yaptığını öne sürmüştü.

Eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den sorunlarının çözümü için 12 milyon  lira rüşvet istediği iddialarının ardından mafya örgütü lideri olarak bilenen Sedat Peker dün Taşkesenlioğlu'na ait olduğu iddia edilen bir video paylaşarak boşanmak üzere olduğu eşi Ünsal Ban'ı bıçakla yaraladığını öne sürmüştü. 

Rüşvet iddialarının odağındaki AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban, yurt dışına kaçmak isterken yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan eski Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Ünsal Ban, Muğla'nın Milas ilçesinde deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine yakalandı. 

Kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalanan Ban hakkında, eşine ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulunuyor.

Ban, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun boşanma aşamasında olduğu eşi. Ban, Taşkesenlioğlu'na ait görüntüleri Sedat Peker'e vermekle suçlanıyor.

Öte yandan videoyu can güvenliği için gizlice çektiğini belirten Ban, “Peker'e videoyu ben göndermedim” dedi. Videoyu sadece arkadaşına gönderdiğini ileri süren Ban, kaydın hangi yolla Peker'e gönderildiğini bilmediğini söyledi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER