Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

İktidar sızıntının peşine düştü! Vicdanlı bürokratlar AKP’li çıktı!

Muhalefetin ‘vicdanlı bürokratlar’ çağrısı üzerine iktidarla ilgili bilgi ve belgelerin ortaya dökülmesi üzerine iktidarın, sızıntının peşine düştüğü öğrenildi.

İktidar sızıntının peşine düştü! Vicdanlı bürokratlar AKP’li çıktı!

Milli Gazete’den Bünyamin Güler’in, “konu ile ilgili” haberi…

İktidar, sızıntının peşine düştü! Muhalefetin ‘vicdanlı bürokratlar’ çağrısı üzerine iktidarla ilgili bilgi ve belgelerin ortaya dökülmesi üzerine hükümet harekete geçti. Ancak iktidarın araştırması sonucu muhalefete belgeleri gönderen vicdanlı bürokratların (!) AKP döneminde göreve başlatıldığı öğrenildi.  İktidar, son dönemlerde muhalefet partileri tarafından ortaya atılan rant belgelerinin kaynağını araştırmak için harekete geçti. 20 yıllık iktidarları boyunca altına imza attıkları her ihale ve yatırım belgelerinin muhalefet partileri tarafından kamuoyuna açıklanması üzere iktidar, muhalefete belgeleri kimlerin sızdırdığının peşine düştü. Ancak tespit edilen bürokratların AKP döneminde göreve getirilen bürokratlar olması iktidarı şok etti!

 

KILIÇDAROĞLU ÇAĞRI YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Ekim’de yayınladığı bir videoyla bürokratlara, “Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. Kâmil akla gelmeniz için, Kılıçdaroğlu abinizin, amcanızın bu size son çağrısıdır: 18 Ekim Pazartesi itibarıyla bu düzenin illegal isteklerine verdiğiniz tüm desteğin sorumluluğu size de ait olmaya başlayacaktır. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı ne yaptırılıyorsa pazartesi itibarıyla durun. Bu illegal paralel sistemlerden elinizi eteğini çekin” çağrısı yapmıştı. Bu çağrı üzerine bürokrasiden AKP’nin yaptığı birçok usulsüz belgenin muhalefete geldiği kulislere yansımıştı.

VİCDANLI BÜROKRATLARIN AKP’Lİ ÇIKMASI SOĞUK DUŞ ETKİSİ YAPTI

Bu çağrıdan sonra muhalefet partileri iktidarın usulsüz bir şekilde imza attığı belgeleri kamuoyuyla paylaşmaya başladı. Muhalefetin bu belgelerin bürokratlardan geldiğini ifade etmesi üzerine ise iktidarın sızıntının nereden olduğunu tespit etmek için harekete geçtiği belirtilmişti. Bu araştırma sonucunda ise belgeleri muhalefete gönderen bürokratların AKP döneminde işe giren kişiler olduğunun tespit edildiği kaydedildi. Bu durum ise iktidara soğuk duş etkisi yaptı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER